Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Patriotyczne spotkanie?
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 21:31
Panda na emeryturę trzeba zapracować i dożyć.Nikt nikomu nic za darmo nie daje.A solidaruch ,senator Romaszewski za działalność od kogo wydarł kasę,od komuny czy od demokratycznej RP.TY na temat komuny to najmniej wiesz.Wyłącz radio maryja.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 21:58
Ciekawe ile kosztowało wynajęcie tej sali i kto zapłacił?
2900
#falco nieaktywny
18 lutego 2013r. o 22:00
a ja chcę Polski bez komunistów i katolików...
bez kapitalistów i prawosławnych...
bez zielonoswiątkowców i socjalistów...
muzułmanów i liberałów...
bez tvn-u i Trwam...
bez Radia Jelenia Góra i radia Maryja ...
chcę też aby przestał istnieć konkurencyjny portal a powstało dodatkowe Bolec info...
wszystko to jest niemożliwe jak te wszystkie bzdety o których pitolił ten gościu na swoim wiecyku... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 22:17
a ja chce Polski bez polactwa... ech marzenia
~Bolesławianin niezalogowany
18 lutego 2013r. o 22:44
~Obserwator napisał(a): Co na tym zebraniu robił Przewodniczący Rady Miasta Pokładek, czy on jest patriotą?

Obsserwator - przepraszam bardzo ale co ,,Pijesz" do Pana Pokładaka ??? Na jakiej podstawie Sądzisz i Oceniasz że nie jest patriotą ???
Moim skromnym zdaniem jak dotychczas jest to jeden z NAJLEPSZYCH Przewodniczących Rady Miasta Bolesławca !!!
~zacofany moher niezalogowany
18 lutego 2013r. o 22:53
falco napisał(a): a ja chcę Polski bez (...)
wszystko to jest niemożliwe

30 lat temu mówiłbyś, że chcesz Polski bez Armii Czerwonej w jej granicach, ale zaraz dodałbyś, że to niemożliwe.
Jak widać, to nie chamstwo zwycięża, a prawda i nadzieje.

Swoją drogą, jak można chcieć drugiego Bolca, skoro nawet ten jeden ledwie się kupy trzyma i co chwilę wywala.
~Anonim niezalogowany
19 lutego 2013r. o 1:39
,,Jak widać,to nie chamstwo zwycięża ,lecz słowa i nadzieje."

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/duchowny-odpowie-za-molestowanie-dzieci-z-domu-dzi,1,5423985,region-wiadomosc.html
~RRR niezalogowany
19 lutego 2013r. o 7:39
150 "prawdziwych "polaków jak na 40 tys miasto -jeszcze nie jest tak źle z nami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza