Panda na emeryturę trzeba zapracować i dożyć.Nikt nikomu nic za darmo nie daje.A solidaruch ,senator Romaszewski za działalność od kogo wydarł kasę,od komuny czy od demokratycznej RP.TY na temat komuny to najmniej wiesz.Wyłącz radio maryja.
a ja chcę Polski bez komunistów i katolików...
bez kapitalistów i prawosławnych...
bez zielonoswiątkowców i socjalistów...
muzułmanów i liberałów...
bez tvn-u i Trwam...
bez Radia Jelenia Góra i radia Maryja ...
chcę też aby przestał istnieć konkurencyjny portal a powstało dodatkowe Bolec info...
wszystko to jest niemożliwe jak te wszystkie bzdety o których pitolił ten gościu na swoim wiecyku... :P
~Bolesławianin niezalogowany 18 lutego 2013r. o 22:44
~Obserwator napisał(a): Co na tym zebraniu robił Przewodniczący Rady Miasta Pokładek, czy on jest patriotą?
Obsserwator - przepraszam bardzo ale co ,,Pijesz" do Pana Pokładaka ??? Na jakiej podstawie Sądzisz i Oceniasz że nie jest patriotą ???
Moim skromnym zdaniem jak dotychczas jest to jeden z NAJLEPSZYCH Przewodniczących Rady Miasta Bolesławca !!!
~zacofany moher niezalogowany 18 lutego 2013r. o 22:53
falco napisał(a): a ja chcę Polski bez (...)
wszystko to jest niemożliwe
30 lat temu mówiłbyś, że chcesz Polski bez Armii Czerwonej w jej granicach, ale zaraz dodałbyś, że to niemożliwe.
Jak widać, to nie chamstwo zwycięża, a prawda i nadzieje.
Swoją drogą, jak można chcieć drugiego Bolca, skoro nawet ten jeden ledwie się kupy trzyma i co chwilę wywala.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.