Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Patriotyczne spotkanie?
~ niezalogowany
19 lutego 2013r. o 9:04
~RRR napisał(a): 150 "prawdziwych "polaków jak na 40 tys miasto -jeszcze nie jest tak źle z nami.

No i większość z nich to moherowe berety :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~wae606b niezalogowany
19 lutego 2013r. o 9:09
Kłapiecie dziobami, a ilu z Was było na tym spotkaniu? Czy wystarczy Wam "rzetelna" i "obiektywna" relacja na bolcu, by wyrobić sobie zdanie?

falco jak zawsze najbardziej POstępowy.
~Ewa Gutek niezalogowany
19 lutego 2013r. o 9:32
Byłam na spotkaniu i zapewniam, że było bardzo ciekawe. Tendencyjny artykuł z podpuszczającym tytułem został umieszczony po to, aby komentarze też były tendencyjne. Zastanówcie się, czy warto pozwolić sobą manipulować. Autor zrobił z Was narzędzie do ciosów w uczestników, a szkoda, bo nie wierzę, że nie potraficie sami dokonać oceny. Gość spotkania ma w swoim dorobku 77 książek wartych uwagi. Dopiero po ich przeczytaniu można wydać osąd, ale autorom "sprawozdania" nie na tym zależało.
Pozdrawiam serdecznie
~kul niezalogowany
19 lutego 2013r. o 9:32
hmm napisałem dość długi komentarz w tym temacie, ale niestety stwierdzam, że brak konkretnej moderacji tego forum i mało merytoryczna dyskusja spowodowały, że go skasowałem. Mimo wszystko takie "zacofane" spotkania patriotyczne do mnie nie przemawiają.

PS. dla jasności - moderowanie komentarzy to nie znaczy tylko usuwać bluzgi i dane osobowe...
~Do Ewy Gutek niezalogowany
19 lutego 2013r. o 9:42
Byłem też na tym spotkaniu, relacja jest obiektywna i lekko stonowana, bo gość równo jechał na Żydów i polityków.

A Pani przeczytała te 77 książek?

Ten 73 trzyletni stary profesor dzieli ludzi, a nie łączy mimo, że o łączenie apelował.

~Ewa Gutek niezalogowany
19 lutego 2013r. o 10:03
Jechał na Żydów?
Nie słuchał Pan uważnie. Mówił o dowodach jakie przekazują środowiska żydowskie w sprawie faktów historycznych. Padło dużo nazwisk przedstawicieli tego narodu o których Profesor wypowiadał się bardzo ciepło. Książka pod tytułem "Żydzi przeciw żydom" jest dokumentacją z tego środowiska.
Co do polityków to nie ma ich za co chwalić. No chyba, że Panu żyje się dobrze. Niestety większość Polaków ma powody do dużego niezadowolenia.
Pozdrawiam
~ niezalogowany
19 lutego 2013r. o 10:24
~Do Ewy Gutek napisał(a): ... bo gość równo jechał na Żydów i polityków.

Profesor posluguje sie znanymi z historii faktami. A ze sa one przemilczane...

Ktoś napisał: Ten 73 trzyletni stary profesor dzieli ludzi, a nie łączy mimo, że o łączenie apelował.
wazne, ze"prof" Sroda, Hartmann, Niesiolowski jednocza spoleczenstwo ;)

~nikoś niezalogowany
19 lutego 2013r. o 10:27
~Bolesławianin napisał(a):
~Obserwator napisał(a): Co na tym zebraniu robił Przewodniczący Rady Miasta Pokładek, czy on jest patriotą?

Obsserwator - przepraszam bardzo ale co ,,Pijesz" do Pana Pokładaka ??? Na jakiej podstawie Sądzisz i Oceniasz że nie jest patriotą ???
Moim skromnym zdaniem jak dotychczas jest to jeden z NAJLEPSZYCH Przewodniczących Rady Miasta Bolesławca !!!

Pokładek - najlepszy przewodniczący???????????
poniosła Cię fantazja !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza