Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Neurologia przestaje istnieć

~zuzia niezalogowany
22 lutego 2013r. o 22:36
Z tego co wiem niewiele pielęgniarek nie walczyło o to co im się należy. ok 30 ale fakt faktem teraz wszystkie upominają się o kasę . .Pozdro dla zarzadu i dla Goski że nadstawiała głowę za wszystkich. .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dupa maryna niezalogowany
22 lutego 2013r. o 22:43
A ja wam powiem to co myślę. . . Nasza pani dyrektor przyszła do szpitala w dobrym momencie. . remonty, itd. przyszła żeby rozwalić szpital. . .tak jak to zrobila w innych placówkach. .i teraz szuka winnego. . .tak jak krążą plotki prze..........a neurologię i kontrakt na nią i miała pani rację p. Małgosiu.powoli szpital padnie. .
4668
#Anonim4668 nieaktywny
22 lutego 2013r. o 23:32
~ napisał(a):
capitanosss napisał(a): ....nooo..!!! nieee....!!!! od jutra nie choruje....SZTRJAK....slowo ministranta...:)

to nadaj na mszę z swoim udziałem ,by łaska pańska spłynęła na Ciebie i na nowy oddział.....ale mowe młode speclalistki dadzą sobie radę...czrgo im życzę w nowym miejscu przacy ;)

...nima takowej opcji....jestem PRAKTYKUJÁCYM ATEISTÁ.
~akm niezalogowany
22 lutego 2013r. o 23:53
Pielęgniarki dostaną kase-super...a ze reszta pracowników nie dostanie calej wyplaty tez super? Tyle wywalczyly ze dostaną kase i kopa w du.pę bo szpital za jakiś czas padnie....
~jan niezalogowany
23 lutego 2013r. o 9:24
NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS

pierwszy wpłaty na konta dostały pielęgniarki "2000 złotych",

a co z resztą pielęgniarek 70% wypłaty dziwny szpital dziwne sprawy oj będzie się teraz działo pomiędzy dziewczynami. Jedne chcą ratować drugie ?.
~ssww niezalogowany
24 lutego 2013r. o 12:34
mam nadzieje że samolubne nie liczące się z nikim pielęgniary (nie dotyczy wszystkich!!!) przejmą część moich obowiązków wraz z częścią -30% mojej wypłaty, mam też nadzieje że siądziecie przy suto zastawionym świątecznym stole....niestety reszta załogi nie
~;) niezalogowany
24 lutego 2013r. o 20:51
A pani Dyrektor coś w mediach nie widać........
~jan niezalogowany
25 lutego 2013r. o 11:32
pielęgniarki składają ponownie pozwy zbiorowe na ul. Daszyńskiego, skoro i tak ma szpital się ???. Widać nikt z kierownictwa się nie martwi może taki cel???.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!