~JA napisał(a): Brak wstydu trzeba się zebrać i mordę mu obić jeszcze ma czelność się odzywać a chodzi w nocy po żonke to tak przed 23 na Sierpnia 80 pod Żabka i zamknie gębę
~ napisał(a): Ludzie ja chyba już tu kiedys pisałam a le powtórzę - zbierzcie sie w kupę i zgłoście do prokuratury przestępstwo że wziął od was pieniądze i nie wywiązał się ze zobowiązań lub że was zatrudnił nie chcąc wam zapłacić za wykonana pracę. To trzeba zgłosić a potem już prokuratura się tym zajmie - dostawie wyrok pójdzie siedzieć a po odsiadce i tak wam będzie musiał kasę oddać. Inna sprawa ktoś tu pisał że on swój majątek komuś przepisał - na to tez sa sposoby- wystarczy dobra firma windykacyjna, która już wie jak się takie sprawy załatwia - wiem ze dla mojego znajomego taką sprawę prowadziła firma z Legnicy rozdzielność majątkowa nie pomogła oddał wszystko co do gronia- dokładniej zlicytowali mu chałupę która była własnością jego żony. Poszukajcie trochę a dacie radę cwaniakowi
~ Juzka napisał(a): Oddawaj małpołusie pieniądzę bo cię na stosie spalimy !!!!!
~ew napisał(a):Juzwa zrobi mu taką muckę że po pamięta ;) Muckakkkaaa!!!! heja!!~ Juzka napisał(a): Oddawaj małpołusie pieniądzę bo cię na stosie spalimy !!!!!
Juzka daje czadu!Daj znać kiedy ten stos to przyjdziemy popatrzeć!