Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

AN-BUD z Krępnicy - opinie

~ew niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 19:56
Tez tak mysle. Niech Tomecze i jego zonka nie mysla sobie ze tak cale zycie beda zyc. Cwaniak za dyche. Mi tovsie chwalil ze niby cwiczyl sztuki walki. A jak widzi na miescie to chowavten parszywy leb w kaptur. Ale jeszcze troche i jego sprawiedliwosc dosiegnie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mąż Pani Marzenki niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 20:48
Ten pajac nie ma jonder do tego aby zadzwonić i po ludzku powiedzieć jaka jest sytuacja....ktòrej nie znam osobiście...wiem jedno że tomasz z wydmuszkami między nogami ściemniał mnie że syna ma w szpitalu....a jego syna widzialem w brico....baran i cfel myśle że sprawiedliwość go dopadnie bardzo szybko...
~mąż Pani Marzenki niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 20:50
~mąż Pani Marzenki napisał(a): Ten pajac nie ma jonder do tego aby zadzwonić i po ludzku powiedzieć jaka jest sytuacja....ktòrej nie znam osobiście...wiem jedno że tomasz z wydmuszkami między nogami ściemniał mnie że syna ma w szpitalu....a jego syna widzialem w brico....baran i cfel myśle że sprawiedliwość go dopadnie bardzo szybko...

Jąder....sory...
~JA niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 0:32
Ciekawe czy pan Marek właściciel ząbki wie ze żonka Tomka u niego pracuje i ciekawe czy taka uczciwa wieczorami razem wracaja
~twoj chlebodawca niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 8:45
o jadra się nie martwcie, sa duże i wydajne , zony wasze wam to potwierdza !!! dziwi mnie ze takie lamenty na chlebodawcę waszego wypisujecie a lopata machac się nie chciało, ale po piniadze to rece się wystawia...ja bym was darmozjady i nieuki szkolne kijem i baten popędzał bo nic innego na was nie działa !!! wy się nawet umyc ze smrodu nie umiecie syf panowie !!!!
~============= niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 15:23
HE HE wystarczy ze ty juz lopatom machasz a tymi tekstami ludzi nie prowokuj .bo niekturych poniesie i jeszcze nietylko tobie ...owi krzywde zroba. a nasze zony to obok ciebie nawed by nie przeszly wygladu to ty niemasz bo nwiochom jedzie a na temat twoich jader i ich wydajnosci to tez wiemy nawed zonka niechyce na ciebie paczyc

Zastosowana autokorekta

~Pewnik niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 17:29
Czytając Wasze wpisy (posty) dochodzę do przekonania, że WSZYSCY powinniście zapisać się na kurs analfabetów, jeśli takie są, a na pewno powinniście czytać książki. Jest to też forma nauki w poprawnym...pisaniu. (jondra, niektury, itp.) to przykład nieuctwa. A wystarczyło być na lekcjach języka polskiego i czytać lektury, choćby "Antka" lub "Naszą szkapę"?!!! ;(
P.S. Dodam, że - prawdopodobnie- kończyliśmy tę samą podstawówkę, ale ja błędów ortograficznych nie popełniam.
~Pewnik niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 17:30
Niedawno pisze się r a z e m!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza