wg wyników sondy ludzie pdchodzą z przymrużeniem oka i wygrywa oddanie pijarom ;)
Inna kwestia,że tematu nie da sie poważnie traktować jak sie widzi taki pomysł na biznes :
wziąć milionowy kredyt(oczywiście nie na siebie ,czy wspaniałomyslnych radnych),wybudowac cos co z góry jest skazane na porażke ,obiekt przynosi straty ,a mimo to daje sie nagrody prezesowi i w koncu próbować pozbyć sie wrzoda...GENIALNE !!
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
pieniadze w bloto nie poszly. jest obiekt z ktorego korzysta sporo ludzi dla zdrowia i to sie liczy. pal licho te 300 tys z podatkow. dobrze ze z tej lekcji wyciagane sa wnioski i miejmy nadzieje doplata z kazdyym rokiem bedzie mniejsza az moze strategia pozwoli wyjsc bliska zeru, co bedzie sukcesem. bo nie zysk sie tu liczy a miejsca pracy i rozrywka polaczona ze zdrowiem.
ciekawe czy stary basen przynosil zysk od 10 leci ... baju baju
Mirko, mowisz tak optymistycznie jakby basen byl prawie za darmo. Nie wiem czy jestes sam czy masz rodzine, ale ja kiedy z moja 2 dzieci idziemy z mezem sie pobawic to placimy okolo 100 zl i na basen stac nas raz na m-c. To wg Ciebie zdrowe
skomentowalem jedynie dług. jesli chodzi o cene to jest podobna do najbliższych takich obiektów w kraju, od jednych drożej od drugich taniej. nawet jesli reorganizacja basenu zmniejszy ceny o 25 % dla polskiej rodziny niewiele to zmieni
Pamiętam, nie tak dawne medialne sondowanie opinii mieszkańców, gdy pytano jak zagospodarować plac wzdłuż ul. Asnyka. Ludzie w większości odpowiadali "wybudować basen" nikt wówczas nie myślał o jego rentowności. Dziś nastąpiło jakby otrzeźwienie i często padają zarzuty do władz, po co miasto ten basen wybudowało, bo przynosi straty. Ot, taka społeczna hipokryzja!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.