emem napisał(a): System ogloszen - podobnie jak i caly portal - jest obecnie w przebudowie. Caly proces potrwa jeszcze ok 2 miesiecy.
Prosze o chwile cierpliwosci, a wkrotce zobaczysz zmiany.
Pozdr,
emem
matrunia napisał(a):emem napisał(a): System ogloszen - podobnie jak i caly portal - jest obecnie w przebudowie. Caly proces potrwa jeszcze ok 2 miesiecy.
Prosze o chwile cierpliwosci, a wkrotce zobaczysz zmiany.
Pozdr,
emem
jak usunąć profil na bolec info ?na innych portalach nie ma z tym problemu!!!
skorn napisał(a): Weźcie sobie jakiegoś stażystę z urzędu pracy, najlepiej po kierunku humanistycznym, coby wam korektę tekstów robił. Plusy takiego rozwiązania:do punktu drugiego dopisał bym podpunkt C - na portalu Gwizdały nie szydzili by tak z Bolca :D
1. zadowolony stażysta, bo znalazł praktykę
2. zadowolona redakcja, bo a) ma pracownika, któremu nie musi płacić i b) nikt nie marudzi w komentarzach
3. zadowolony PUP, bo mu to dobrze na statystyki zrobi
4. zadowoleni czytelnicy portalu, których nie rażą błędy
To była darmowa porada, za kolejne będę domagał się honorarium.
:*
fobiak napisał(a): moje zrodelko chcesz? musze sie podmyc i moge do ciebie wpasc abys sie nasycila, wszystko co pisze jest moje z mojej lepetyny wiec nie pitol mi tu o zaiwanieniu komus wlasnosci autorskiej. nie mam czasu na to aby wrzucac na google i jeszcze do tego czytac i ekstazowac sie czyjas splesniala spuscizna literacka i na koniec wklejac tutaj aby baby od orgazmow powariowaly. chcesz mi zarzucic kradziez czyejs mysli to tylko, tylko... dawaj dowod, w zasadzie moglas na poczatek wrzucic cos kradzinego to bym moze byl juz spalony..............ze wstydu
ech... nie chce mi sie z toba kocham bolec.info, spadaj do garow