bizon napisał(a): nowa kosztuje 100. Mogę ją kopić powiedzmy za 50 zeta
To sobie kup a nie spamisz pod postami -.-
pisze bo tu jest forum a nie allegro kolego.
i m racje z drygiej reki to juz jako uzywana/ i pozatym nie pasowala do moeje plyty . heheh dobry bajer . chyba ze ma agp a o tym raczej chyba wie
Jakby ktos byl zainteresowany to zejde z ceny bo przyznam ze nie orientowalem sie ile kosztuje uzywka.
A czy Obozowicz to ten pan ktory do mnie dzwonil o ta karte
Ja tam Tobie się w interes nie wcinam bo jak ktoś potrzebuje karty do oglądania filmów i grania w gry flash to do takiego czegoś się sprawdzi za to zainteresowało mnie coś innego, sprawdź dokładnie ile masz gwarancji bo jak ją kupiłeś nową w sklepie to powinno być 2 lata inaczej masz jakiegoś leżaka magazynowego czy cuś. PAMIĘTAJCIE ZAWSZE SKLEP MA WAM PRZYZNAĆ 24 MIESIĄCE GWARANCJI BO TO ICH PSI OBOWIĄZEK ale ja przychodzi mi kupić karte biore od Asusa bo daje 3 lata a sprzęt nie ma okazji nawet leciec na tą gwarancje.
Dopisane 14.03.2013r. o godz. 12:54:
Chciałem tylko dopisać, że jest możliwość by nie pasowała bo wielu ludzi myli PCI z PCI-E.
O dosc skromnych mozliwosciach tej karty niestety wiem a i troche czasu przelezala w pokoju u wujka bo mu taka wcisneli w Bemarze w Boleslawcu jako jakis hit ktory nawet nie pasowal do plyty glownej:/ Jak jest z jej dopasowaniem tez nie wiem bo od kilku lat gram tylko na x360 i nie interesuje sie branza komputerowa wiec jakby ktos chcial to mozna sprawdzic czy by pasowala.
A pytalem o Pana bo jakis facet zadzwonil i umowil sie ze mna to podjechalem rowerkiem do Brzeznika i czekalem godzine jak pajac zeby okazalo sie ze nie bedzie go w domu:P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.