Proponuję więcej takich sond :) bo ii z tego mają pożywkę :) bu haha. .. i ilość odwiedzin i wizyt im rośnie a przynajmniej tak im się wydaje:) Mam wrażenie, że mają obsesję i większość swojego czasu , dnia i nocy poświęcają na to co u Was.... nie wiem, czy to już jakaś fobia nie jest i czy nie kwalifikuje się na wizytę u specjalisty... OBRZYDLIWE to jest i niesmaczne - delikatnie mówiąc po prostu...."profesjonaliści od siedmiu boleści" :)
I wiecie co... widzę Wasze "byki" ale dla mnie to i tak mniej ii jest niż zjadliwość zadufanego w sobie profesjonalnego gwizdka i starej profesjonalnej zdewociałej "dulskiej"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.