Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiejskiemu Ośrodkowi Zdrowia w Zebrzydowej grozi całkowite zamknięcie?
~ niezalogowany
26 września 2013r. o 19:11
Relich i Krzywdziński to żartownisie zamiast remontować Ośrodek czyli wymieniać stare okna i drzwi , przeprowadzić konieczny remont dachu ,robić nowe podłogi to zlecili jakimś dwóm emerytom malowanie płotu w okół Ośrodka .Panie Relich gdzie te obiecane pieniądze na prawdziwy remont .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Takie są fakty niezalogowany
26 września 2013r. o 21:08
Relich żyje tylko festynami i dożynkami ,ludzie się na zapi......ją a śmietankę spija burmistrz .
~baska niezalogowany
26 września 2013r. o 23:00
A ja słyszałam , że Pan Skorupski chciał otworzyć ośrodek w Zebrzydowej ale władze sie nie zgodziły.
~student niezalogowany
26 września 2013r. o 23:23
Władze nie mogą się" nie zgodzić". To nie komuna i rejonizacja. Jest wolnosc tworzenia podmiotów gospodarczych - swiadczenie usług medycznych tez do nich nalezy. Ale nowy osrodek to poważna sprawa - wymaga wielu uzgodnień, planów, decyzji. Władze mogą to utrudniac i opóźniać. Od pomysłu do przecinania wstęgi, moim zdaniem 2-3 lata. Mysle o nowym obiekcie. W Zebrzydowej nie ma bazy dla nowego ośrodka i już. Cieszcie się, że macie ten stary, trochę odpicowany i lekarzy na miejscu bez długich kolejek. We Wrocku, jak idę do lekarza, to rejestruja na drugi dzień lub później.
~kłamczuszki niezalogowany
27 września 2013r. o 22:00
Drogi studencie Ośrodek nie jest remontowany jak obiecał Relich i Krzywdziński tylko pudrowany a na strychu stoją wanienki bo dach dziurawy jak durszlak podobna sytuacja jest w budynku Przedszkola tylko że tam jest większy syf.
~mexx niezalogowany
27 września 2013r. o 23:26
Baska, ktoś już pisał o tym na forum. Coś musi być na rzeczy. Znam młodego S, jeśli chwycił haczyk to ośrodek będzie.
Student ma rację, ja we Wrocławiu czekałem 2 dni do lekarza. Powinniśmy się cieszyć tym co mamy a nie cały czas narzekać.
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 20:10
~ napisał(a): Relich i Krzywdziński to żartownisie zamiast remontować Ośrodek czyli wymieniać stare okna i drzwi , przeprowadzić konieczny remont dachu ,robić nowe podłogi to zlecili jakimś dwóm emerytom malowanie płotu w okół Ośrodka .Panie Relich gdzie te obiecane pieniądze na prawdziwy remont .

Pan Burmistrz zajmuje się wojenkami z powiatem. Po wyremontowaniu urzędu , postawieniu dzbanka wytyka starostwu remont budynku.

Ze strony Pana Burmistrza

"A kogo to obchodzi ?

26.09.2013 r. na XXXIII Sesji Rady Powiatu Bolesławieckiego przedstawiono informacje o największej inwestycji Powiatu Bolesławieckiego. Siedziba Starostwa objęta inwestycją w formule sfinansuj i wybuduj będzie nas, podatników kosztowała ponad 13 milionów złotych. Na rok przed terminem wyborów samorządowych warto zapytać, gdy nie ma pieniędzy na drogi powiatowe, szpital powiatowy, remont szkoły specjalnej i wiele innych zadań, dlaczego zdecydowano się na ten rodzaj zadania....

Spróbujemy się dowiedzieć więcej, jak po wykonanym zadaniu będzie zorganizowana praca urzędu oraz co z innym zadaniami – drogami, szpitalem, Powiatowym Zespołem Szkół i Placówek Specjalnych?"

Panie Burmistrzu Co z remontem ośrodka?
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 20:21
Mnie nie interesują wojenki Relicha z Powiatem ,Relich też wyremontował Ratusz w Nowogrodźcu za pieniądze podatników a jakoś nie może ludziom zapewnić godnego traktowania i nie remontuje Ośrodka tylko udaje,ponadto Szpital w Nowogrodźcu jest na krawędzi bankructwa. Dyrektor Łapot złożył już wymówienie z pracy bo Gmina nie dba o ten Szpital.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza