Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
2900
#falco nieaktywny
8 maja 2013r. o 21:01
chwyćmy proce w dłoń i ich zasypiemy gradem kamyczków ;)
tyle możemy... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 maja 2013r. o 21:49
A pamiętasz ten dowcip Papugo ? :

Dwaj robole gadają na ulicy

- Masz co zapalić ?
- Nie mam , ostatni Komitet Wojewódzki spaliliśmy tydzień temu.

Masz co zapalić? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
8 maja 2013r. o 21:51
mam
jaram teraz całą gębą i dopijam kawusię... :D

druga dzisiaj spokojna kawa :> ale smakuje wybornie :D

4335
8 maja 2013r. o 21:59
Smacznego. Ja idę spać . Dobranoc :)

Panie Franku, poprosimy o więcej tekstów . Proszę się nie krępować :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~s niezalogowany
9 maja 2013r. o 1:10
~virgo napisał(a):
~s napisał(a): Oczywiśce że przez komunę, tzn. przez to, że w 89 r. nie zrobiono defintywnego porządku z czerwoną hołotą.

A kto dla ciebie jest KONKRETNIE ową "czerwoną hołotą"? Bo takie tam ciągłe nazywanie "komuna" , "czerwona h..." itp. nie wiele znaczy. Napisz kto to i gdzie wchodzi Polakom " w drogę". Wtedy można zacząć konkretnie rozpatrywać wiele spraw. :P

Miller, Kwasniewski, Kalisz i ci mniej znani, działacze niższego szczebla, ktorzy uwłaszczyli sie na państwowym.

W Niemczech mechanizmy lustracyjne zadziałały, w Polsce Kuronie, Michniki i Wałesy napiły się wódki z Kiszczakami i zrobili razem deal.
6979
E
9 maja 2013r. o 6:02
Pannazdzieckiem napisał(a): ... wspomnij zdanie Michalkiewicza .

Nie ma wątpliwości, że ma swój styl pisania, ale...czasami mam wrażenie, że w Jego felietonach, mogłoby być odrobinę mniej "makaronizmów":)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
9 maja 2013r. o 6:09
E napisał(a): ...czasami mam wrażenie, że w Jego felietonach, mogłoby być odrobinę mniej "makaronizmów":)

A przepraszam Cię , co to są ' makaronizmy" , ja nawet matury nie mam , niedouczony jestem i grzecznie pytam ? :)

2900
#falco nieaktywny
9 maja 2013r. o 6:16
,,makaronizm,,
uwielbienie dla potraw opartych głównie na makaronach
lazagne,bolognese itp.
widocznie Włochem jest ...po kądzieli :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza