~s napisał(a): Tak, bo to prezydent Bolesławca uchwalił ustawę o odpadach. Dziwić sie potem wynikom wyborów, jak jeden z drugim nie wie, kto podejmuje decyzje (sejm), a kto musi sie do nich dostosować (samorządy).
Ale każdy powód dobry, by sobie pohejtowac Romana.
~Marta napisał(a): ROMAN stawki ustalił , RADA klepnęła. ;(
~Bolesławianin napisał(a):Ciągnę wątek.Kto spłodził uchwałę rady miejskiej? Się pod nią podpisał,pieczątkę przystawił? Over~Marta napisał(a): ROMAN stawki ustalił , RADA klepnęła. ;(
Klepnęła to Ciebie położna w głowę - zamiast w pupę przy porodzie :)
Przepraszam bardzo Marto ale jak nie Wiesz o czym Piszesz to proszę nie Pisz...
Jegomość napisał(a): Jestem od niedawna mieszkańcem małej wioski przy nieco tylko większym miasteczku (Bolesławiec - przyp. mój). .................trafiłem na przerażający tekst autorstwa Eryka( z Ruszowa - przyp. mój), grafika z którego usług z wielką radością od czasu do czasu korzystam, postanowiłem wreszcie dowiedzieć się co „śmieciowa rewolucja” ma do mnie.
~Eryk napisał(a): Jestem przedsiębiorcą, grafikiem, pracuje przy biurku w ciągu roku generuję do 1 kg śmieci w firmie. ............To prawie 700zł rocznie!
Jegomość napisał(a): Złapałem więc za telefon, co by dowiedzieć się ile ja będę musiał płacić, i zadzwoniłem do Urzędu Gminy Wiejskiej Bolesławiec, bo na ich stronie internetowej nie znalazłem ani słowa o opłatach za śmieci dla firm