~~Bławatna Acidantera napisał(a): gdzie te czasy panie Marcinie gdzie były te dziesiątki zarejestrowanych i zalogowanych?...to se ne wrati ...;D
~~Bławatna Acidantera napisał(a): niech wytłumaczy pan tak po ludzku -skąd ten dzisiejszy wasz opór by to zmienić na to co przed laty było prawdziwym wyznacznikiem oglądalności i tego by to że ''czytelnicy są najważniejsi'' nabrało sensu ?
~~Bławatna Acidantera napisał(a): raczej klikający w posty dla wyświetlania się kolejnych odsłon wszędobylskich reklam...
somsiad napisał(a): skoro czytelnicy są najważniejsi do dlaczego kasujecie posty czytelników które ani nie są obraźliwe a jedynie wytykają np. wam błędy ?
somsiad napisał(a): Dlaczego mimo obietnicy nie zweryfikował Pan Panie Marcinie które pytania zostały zadane prezydentowi a które nie? Przecież ominęliście półtorej strony niewygodnych pytań.
Marcin Marczewski napisał(a): Wkrótce - lada moment będziesz miał możliwość zalogowania przy użyciu konta Fb, Google itd.
M21W2 napisał(a): Panie Marcinie , mam nadzieję że znikną anonimowe " kwiatki " .
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatna Acidantera anapisał(a)
co do ostatniego pełna zgoda bo już dawno pisałem o tym że w sumie to zrozumiałe bo żyjemy wszyscy w oparach wszechobecnej komercji ...razi trochę nachalność reklam ale da się żyć...
wyjaśniać nie ma czego bo jak widzę chyba pan nie zrozumiał mojego wspomnienia do czasów przeszłych i tego o dziesiątkach zarejestrowanych i zalogowanych...
co ciekawe...nie było wtedy 'fejsbuków' i innych popierdółek a możliwość logowania była bezproblemowa...dlaczego teraz mam się logować przezFB?...a jak nie mam?
wtedy będę 'mniej ważnym czytelnikiem'? ;D
a o tych 'lada momentach' już się tyle naczytałem że robi się to już nudne...
lada moment wróci poczta...lada moment wróci możliwość dodawania zdjęć...lada moment zrobimy spotkanie z bolecnautami ...;D
a tymczasem nawet linku sam nie mogę wkleić...;D
ok. ale linki trzecie ,piąte czy dziesiąte to często linki coś komuś uświadamiające...naprowadzające na określone tematy,niekiedy odnośniki do szerszego poznania tematu
a filmik z YT to też 'link trzeci'? ;D
bo sam nawet filmiku z muzą mi zabraniacie...;D