Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czytelnicy są najważniejsi
~skorn niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 16:03
Hegemon napisał(a):
~skorn napisał(a): uczciwe podejście

Proponuję sprawdzić osobiście.
Do tego czasu, Twoje opinie w tym zakresie, NIE SĄ MIARODAJNE.

Za to twoje opinie na jakikolwiek temat zawsze są, alfa i omega.

Tam kasują i piszą o tym, że kasują. Tu też kasuja, ale "czytelnik jest najważniejszy".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 18:27
~skorn napisał(a): Tam kasują i piszą o tym, że kasują.

Tam nie tyle kasują , ile w ogóle nie dopuszczają słów krytyki, której nie przepuszczają przez sito moderatorskie (zielona ramka) na samym wstępie, bez żadnego uzasadnienia.

Zmoderowano 13.04.2013 godz.19:15 - powód: poprawione cytowanie (moderator)

Zastosowana autokorekta

4885
#Anonim4886 nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 19:19
Najzabawniej brzmią przechwałki, jak to u nas najwięcej reklam.
To tak, jakby taki np. Polsat zachwalał, że filmy są u nich najlepsze, ponieważ wpierdzielają w nie więcej reklam, niż konkurencja.

Tymczasem wystarczy wyłączyć w przeglądarce skrypty Javy (polecam) i mamy czyściutko, a reklamę niech sobie oglądają sami reklamodawcy.

A tak w ogóle, to jestem załamany tamtejszym banem mego IP ;)

Zostałem przez niejakiego Gwizdałę okrzyknięty tchórzem ponieważ krytyczną uwagę podpisałem jako: ~szaryman, a nie jako zalogowany użytkownik, a o takim tylko wszystko wiadomo.

Facet totalnie mnie rozbawił !

Ogólnie, jeden z bardziej prowincjonalnych portalików z równie prowincjonalnym myśleniem.

Toteż nagroda tego prezydenta zupełnie do niego pasuje.

A jednak wpadam tam czasem, by przejrzeć ogłoszenia.

A blokada nadal mnie śmieszy.

1
emem
13 kwietnia 2013r. o 19:22
szaryman,

Zachecam do dyskusji na lamach Bolec.Info :-)
A i baza ogloszen tutaj jest tez o wiele wieksza ;-)

---

Do wszystkich: Czytelnikow zapraszamy na BolecParty - 31.05 :-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
41
#jegomosc nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 19:42
~skorn napisał(a):
Hegemon napisał(a):
~skorn napisał(a): uczciwe podejście

Proponuję sprawdzić osobiście.
Do tego czasu, Twoje opinie w tym zakresie, NIE SĄ MIARODAJNE.

Za to twoje opinie na jakikolwiek temat zawsze są, alfa i omega.

Tam kasują i piszą o tym, że kasują. Tu też kasuja, ale "czytelnik jest najważniejszy".

Skorn - miałem cię za poważnego gościa, a ty niezły zgrywus jesteś:) Kasują i piszą że kasują? To jeden z lepszych dowcipów jakie ostatnio słyszałem:)

www.djdowynajecia.pl
2900
#falco nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 20:37
kilka lat wstecz napisałem coś tam u konkurencji co chyba popsuło humor ,, jakiemuś komuś,, ;)
dostałem bana i od tamtej pory nawet tam nie zaglądam chociaż wiem że moja córa niekiedy tam bywa... :D
tutaj wielkim plusem jest to że nawet słowa krytyki nie prowadzą do ,,bana,, a to że wulgaryzmy i złośliwości są kasowane są jak najbardziej na miejscu...
jedyne co mnie samemu przeszkadza lub przeszkadzało to osobiste pobudki lub światopogląd kierujący moderatorami w pozbywaniu się postów nie ,,po ich myśli,, ;)
dlatego cenię jako moderatora Hegemona :)
co teraz myślicie to już Wasza sprawa,ważne że jestem ,,najważniejszy,, bom też czytelnikiem bywam... :D

powodzenia we wszystkim :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~zacofany moher niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 21:08
szaryman napisał(a):
Zostałem przez niejakiego Gwizdałę okrzyknięty tchórzem ponieważ krytyczną uwagę podpisałem jako: ~szaryman, a nie jako zalogowany użytkownik, a o takim tylko wszystko wiadomo.

Tutaj także wielokrotnie słyszałem, że jesteś nikim, bo się nie zalogowałeś. Więc to nie tylko pana Gwizdały pogląd.
1
emem
13 kwietnia 2013r. o 21:28
~zacofany moher - Redakcja ceni sobie wszystkich Czytelnikow - zalogowanych i nie.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.