Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam chętnych na strzelankę(paintball)

8117
#alabaster72 nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 19:32
~ napisał(a): Wyrzekasz się nudzi ? Nieładnie.
NIgdy jej się nie wyrzeknę, po prostu nie jest moją PANIĄ ani ja jej PANEM.Pisz się na zabawę, będzie fajnie :D

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
657
#agak nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 20:20
A osoby, które nigdy z paintballem nie miały do czynienia, tylko sobie o nim marzyły, też mogą? :)

www.agakryspin.com
8117
#alabaster72 nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 20:27
agak napisał(a): A osoby, które nigdy z paintballem nie miały do czynienia, tylko sobie o nim marzyły, też mogą? :)
Jasne że mogą, zawsze musi być pierwszy raz, zapraszamy.Jest nas troje, daj tylko nr gg co by się umówić lub jak wolisz tu na priv będziemy się zgadywać ;) Ja też miałem pierwszy raz kiedyś :P

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
657
#agak nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 20:56
Ekstra :D To napisz do mnie w wolnej chwili: gg 1323630

www.agakryspin.com
8936
#lj nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 22:36
Byłem pod Jelenią Górą, miejscowość Rybnica (mają profil na FB, łatwo namierzyć). Zabawa super. Co do samej organizacji to grupa z którą byłem, a chłopaki i dziewczyny sporo się już nastrzelali, mówili, że pierwsza klasa. Byli z nami osoby pierwszorazowe (w tym ja) jak i starzy wyjadacze. Zasady bezpieczeństwa przede wszystkim, duży obszar, ładnie przygotowany, ponoć markery małocelne ale nie chodzi o to co by się poobijać a poganiać. Jak będzie cieplej to bym się pisał.

A dodatkową atrakcją po całym dniu ganiania po lesie, czołgania się po okopach, zdobywaniu fortyfikacji, zdobywaniu i bronieniu flag jest ognisko przy zimnym złocistym. Koszt zabawy w zależności od ilości kulek ale jak dobrze pamiętam to nie dałem rady wystrzelać za 100 zł...

namiar do mnie: 41018002

Dopisane 10.04.2013r. o godz. 22:36:

poprawiam się, bo patrzeć nie mogę... Miało być "były osoby"
8117
#alabaster72 nieaktywny
11 kwietnia 2013r. o 9:04
Fajnie że są chętni na zabawę.Na razie 4 osoby ale poczekamy jeszcze , może ktoś się dopisze.Dziś podzwonię.Pozdrawiam i do zobaczenia.

~koko niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 11:16
Ja tez byłbym zainteresowany :D

gg: 227873 pisać nawet jak nie dostępy
87
#assassin nieaktywny
11 kwietnia 2013r. o 11:25
Byłem w Osiecznicy 3 razy. Polecam. Byłem też w Parowej, komary zabiły. Bieganie po lesie jest do bani ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza