~Mr.White napisał(a): hehe :) teoretycy, z programów telewizyjnych i książek :)
Ciekawe czy czytając takie pierdoły łapiesz też fazę?
~ napisał(a):
Znalazł się specjalista... Marycha to totalny SYF! Wolę się napić niż jarać to g ó w n o ! Nie wiem co jest fajnego w tym ze ryje ci to beret i nie masz nad sobą pełnej kontroli...
Ale jest jeszcze dla ciebie nadzieja, że spotkasz swoją córkę ujaraną jak ja jakiś szczeniak będzie obrabiał w krzakach... I tego ci serdecznie życzę.
~ napisał(a):Zgadzam sie to są psełdo ćpuny do komory z nimi psują ten świat~Mr.White napisał(a): hehe :) teoretycy, z programów telewizyjnych i książek :)
Ciekawe czy czytając takie pierdoły łapiesz też fazę?
Znalazł się specjalista... Marycha to totalny SYF! Wolę się napić niż jarać to g ó w n o ! Nie wiem co jest fajnego w tym ze ryje ci to beret i nie masz nad sobą pełnej kontroli... Tylko ćpuny bądź kandydaci na ćpunów bronią tego syfu. Faza? Co, jara cię że nie pamiętasz co mówiłeś? Albo paniczny śmiech? A może muł w gębie, albo wilczy apetyt po paleniu? A może fajne jest to że dealerzy tego gówna sprzedają je w szkołach albo na dyskotekach, gdzie potem nastolatki chodzą upalone, zakręcone i często dopuszczają się pod wpływem różnych "robótek" po kiblach albo krzaczorach? To ty jesteś całkiem p o p i e r d o n y...
Ale jest jeszcze dla ciebie nadzieja, że spotkasz swoją córkę ujaraną jak ja jakiś szczeniak będzie obrabiał w krzakach... I tego ci serdecznie życzę.
~ehh napisał(a): Tytul wiadomosci mnie rozbawil myslalam ze o jakas pania chodzi a tak wogole to policja nie ma sie czym zajmowac tylko ziolo konfiskowac? Ludzie zrozumcie ze cannabis nie jest szkodliwy tak jak np.papierosy !!