Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niebezpieczne drogi gminne
~oooooo niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 23:20
Co tam drogi. Priorytetem w naszej gminie jest teraz budowa fontanny w Noworgodżcu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kris niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 1:18
Nie bardzo kumam, ale droga ze zdjęć to droga na Kaolin, jest to droga polna i donikąd nie prowadzi tak więc zajmijcie się poważnymi sprawami. POZDRAWIAM.
~janek niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 4:43
trzeba ma coś mieć z głową żeby prowadzić działalność w szczerym polu, trzeba było się liczyć z tym że dla jednej posesji nie zrobią drogi widziały gały co brały :D
3244
#polak nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 6:18
~janek napisał(a): trzeba ma coś mieć z głową żeby prowadzić działalność w szczerym polu, trzeba było się liczyć z tym że dla jednej posesji nie zrobią drogi widziały gały co brały :D

No bo nie dbają o przedsiębiorców, tu zapewne chodzi tylko o nawiezienie tłucznia, wyrównanie i ubicie drogi.
~sf niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 6:28
jeździłem i jerzdze tędy nie raz, z roku na rok jest coraz gorzej, ta droga jak to mówią na skróty to abstrakcja, naprawde mieszkańcy mnie zadziwiają, że tam miejszkają, nie dość że dziura na dziurze to jeszcze progi zwalniające... tak samo jest na "szykanie przed Tomisławiem przy wyjeździe z Nowej wsi, zerwane pobocza, w zimie nie wiesz jak jechać, bor az że droga mało co odśnierzona to albo walisz w auto z nad rpzeciwka albo walisz zawiasem po poboczu, przejazd niestrzerzony też pozostawia sobie wiele do życzenia
~ niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 8:18
To dlaczego w Gminie Osiecznica można było zrobić drogę asfaltową i oświetlić do miejscowości bodajże Luboszów ponad 2,5 kilometra do jedynej posesji jakiegoś Pana pszczelarza.A tu idioci wypisują że widziały gały co brały.Ta Hurtownia w Czernej jest od lat i jest bardzo potrzebna dla pobliskich mechaników którzy zaopatrują się tam .Ponadto właściciel hurtowni płaci regularnie podatki i Gmina żadnej łaski nie robi.
3145
#hemi nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 9:13
a ja mam tylko jedno pytanko,bo widzę zaś to samo :(
Po co sa wklejane te same foty po 2-3 razy?

Poza tym nasze miasto to też poligon,a i są odcinki gdzie sa gigantyczne dziury od tygodni i jakoś odpowiedzialni ich nie widzą :(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~czołgista niezalogowany
13 kwietnia 2013r. o 9:24
Fotki te same ale inny profil a takich dziur to nie widziałem od czasów wojska na poligonie w Wędrzynie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza