Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niebezpieczne drogi gminne
~? niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 19:50
Tak naprawdę to wszystkie drogi nawet u nas w B-cu, te asfaltowe, to dziura na dziurze. Niedawno odwiedziłam koleżankę w Łaziskach na nowo powstającym osiedlu, tam dopiero są dziury. Mieszkańcy nowego osiedla własnymi środkami w zeszłym roku najęli sobie firmę która robiła dojazd do ich posesji, żeby normalnie dojechać do domu. Przecież płaci się podatki. Dlaczego, skoro daje się zezwolenia na budowę nikt nie interesuje się drogami dojazdowymi. Drogi robi się tylko tam gdzie jest dojazd do naszych dostojnie panujących. Czyż nie tak?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~luk... niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 19:57
Po raz kolejny gmina Nowogrodziec:) Czyżby to jakieś porachunki miedzy Panem K.Marczewskim a Burmistrzem R.Relichem i jego brygadą RR/radnymi/...??????
~Ach ten powiat niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 20:08
Szkoda, że Pan redaktor jeżdżąc po Zebrzydowej nie zauważył jak wygląda droga wojewódzka zarządzana przez powiat... Przypadek, że akurat te dziury na dziurach umknęły uwadze redaktora? Sztucznie rozdmuchany temat ośrodka, zwrot podatku dla BDN, wygrzebane gdzieś w krzakach śmieci, teraz drogi gminne. Przecież to na kilometr śmierdzi kampanią wyborczą. I to taką z rynsztoku... Jak tak wyglądają niezależne media lokalne, to ja dziękuję, wysiadam. Dziwię się tylko Pani Kasi(red. nacz.), że akceptuje to co się zaczyna robić z naszego portalu...
~ niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 20:12
Nie bedzie lepiej, i nie ma co sie ludzic, drogi nie beda naprawiane. Na 2014-2020 unia nie daje pieniedzy na drogi lokalne. Cala Polska.
1
emem
12 kwietnia 2013r. o 20:14
~Ach ten powiat napisał(a): Szkoda, że Pan redaktor jeżdżąc po Zebrzydowej nie zauważył jak wygląda droga wojewódzka zarządzana przez powiat...

Zachecam do wklejenia zdjec drog powiatowych tutaj w tym watku - badz przeslanie ich pod adres [email protected]

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~Malkon niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 20:29
Komuna padła ponad dwadzieścia lat temu a drogi jak z czasów bitew napoleońskich, których stan jak dobrze pamiętamy załatwił nie tylko Napoleona ale i tego drugiego co chciał zawojować Świat. Patrząc na te obrazki myślę, że nad burmistrzem Relichem zbierają się czarne chmury. Drogi a szczególnie po zimie to pięta achillesowa wszystkich włodarzy . Nie trzeba jechać dwudziestu kilometrów. Wystarczy przejechać się po bolesławieckich ulicach to ser szwajcarski w dawnej dobrej jakości. "Łatacze" dziur nie nadążają z ich zaklejaniem. W wielu przypadkiem tych dziur jest tak dużo, że lepiej byłoby sfrezować całą nawierzchnię i pokryć ją nowym dywanikiem. Wiem, że ktoś mi wykrzyczy, że łatanie to remont a rzut nowego dywanika to inwestycja.
~Skandal niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 20:39
Proszę nie mieszać Ośrodka Zdrowia w Zebrzydowej z tym błotem w Czernej.
1383
#nowator nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 20:59
~mieszkaniec Gminy Osiecznica :) napisał(a): Proponuję aby przeprowadzić się do sąsiadującej gminy ;) czyli Gminy Osiecznica :)

ja zaczynam przeprowadzkę w przyszłym tygodniu wg powyższego...

<b>Nie znasz mnie, ale nie martw się... wszystkiego dowiesz się od ludzi, którzy nawet ze mną nie rozmawiali...</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo