~Dziękujemy Panie Prezydencie napisał(a): Szanowny Panie Prezydencie, serdecznie dziękujemy za wsparcie i wysłuchanie naszych głosów i zerwanie umowy z dotychczasową prelegentką na bardzo merytorycznego, kulturalnego i sympatycznego pana. Dziękujemy też za wsparcie Panu Filistyńskiemu i dr Chudybie. Już na pierwszych zajęciach nowy prelegent wykazał się niezwykłą kulturą i wiedzą oraz świetnym podejściem do młodzieży. Dobra zmiana!
Pozdrawiamy
Wdzięczni rodzice
Bożesz Ty mój . Swego czasu miałem zaszczyt słuchać wykładów mniemanologii stosowanej Jana Tadeusza Stanisławskiego . Piękne to były czasy młodości . Dzisiaj rzygać mi się chce , jak widzę takie wazeliniarstwo.
Znalazł by się ktoś na sali , kto uwidocznić zechciał by , biednej starej Pannie owe kontrowersje ? Bo nic , qurwa nie kumam , o co łazi. Zbulwersowani jesteście , Panie i Panowie poziomem edukacji ? Przy czym filmowa , jest jak proch i pył . Ta właściwa opiera się na ... matematyce , nie na aktorstwie . Ja też jestem zbulwersowany ... poziomem edukacji ... nieco szerzej pojmowanym.
Pytanko brzmi tak : czy są w tym małym miasteczku , persony gotowe do dysputy z ... z biedną , głupią Panną ?
Szanowny Panie Prezydencie , możemy drukować lokalną walutę :)
Jeśli mi Pan uwierzy , to razem damy radę :)
Dobranoc , Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)