emem napisał(a): Klamstwem jest na przyklad to, co napisal Gwizdała - ze jestem kolega redakcyjnym K. Krzeminskiego.
~Wstawiłbym tu coś, ale nie mam pomysłu napisał(a): Tak tylko dodam, bo stronie pana G., wielkie G. można napisać bez zatwierdzenia przed redaktora - co to oznacza? Że można napisać tylko to, co im pasuje. No anyway, jestem pewien, że pan G. to przeczyta, bo przegląda tę stronę regularnie, razem ze swoją giermkinią panią H. Ostatnie wydarzenia (i nie tylko) pokazują jak zawistnymi i cierpiącymi na kompleks małego p... ióra jesteście ludźmi. A teraz z przyjemnością kliknę przycisk "Opublikuj" i nikt mnie nie powstrzyma, ani wypowiedzi nie wstrzyma.
~naiwny napisał(a):~Wstawiłbym tu coś, ale nie mam pomysłu napisał(a): Tak tylko dodam, bo stronie pana G., wielkie G. można napisać bez zatwierdzenia przed redaktora - co to oznacza? Że można napisać tylko to, co im pasuje. No anyway, jestem pewien, że pan G. to przeczyta, bo przegląda tę stronę regularnie, razem ze swoją giermkinią panią H. Ostatnie wydarzenia (i nie tylko) pokazują jak zawistnymi i cierpiącymi na kompleks małego p... ióra jesteście ludźmi. A teraz z przyjemnością kliknę przycisk "Opublikuj" i nikt mnie nie powstrzyma, ani wypowiedzi nie wstrzyma.
Napisz tutaj coś przeciw ememowi i dupa blada naiwniaczku jeden
Zastosowana autokorekta