Ci z agencji w ogóle są dobrzy, jakiś czas temu poszedłem do manpower w Bolesławcu i zaoferowali mi pracę człowiekowi po studiach za 9zł na godzinę w byłej polfie, gdzie wymagane było ukończenie podstawówki a jak babce powiedziałem, że nie wyjdzie z tej stawki najniższe wynagrodzenie - wtedy 1500zł brutto to powiedziała, że jak nie wyjdzie to oni dopłacają, czyli defakto rozdają pieniądze za darmo!! Powiedziałem, że się namyślę i dam znać hehhh czyli słuch po mnie zaginął. Dziwne jak ludzie potrafią żerować na innych! Niech sama jedna z drugą pójdzie pracować za takie pieniądze i utrzyma siebie, rodzinę i samochód!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.