Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ratusz wyśmiewa posła na Sejm RP: biuro poselskie na 11 piętrze
~:) niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 9:32
Ależ to mógł napisać nawet sam p.m ... :D często występuje w trzech osobach... A ja ...w zamach nie wierzę ...faszystą nie jestem..mam serce i przekonania po lewej stronie chociaż wk...ją mnie wszyscy karierowicze i Ci z lewa i Ci z prawa...
Pozdrawiam . Ten czwarty... :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 kwietnia 2013r. o 9:54
~:) napisał(a): Ależ to mógł napisać nawet sam p.m ... :D często występuje w trzech osobach... A ja ...w zamach nie wierzę ...faszystą nie jestem..mam serce i przekonania po lewej stronie chociaż wk...ją mnie wszyscy karierowicze i Ci z lewa i Ci z prawa...
Pozdrawiam . Ten czwarty... :D

Twoje poczucie humoru Kolego 217 :) , jest dla mnie balsamem na rany. :D. Wybierz markę piwa :) Czteropak gwarantowany :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
25 kwietnia 2013r. o 9:54
Przemyslaw napisał(a): Wybaczy Pan .Ale kto jest tendencyjny ?
Czy Ruch Palikota to banda rzezimieszków lub meneli wyjętych z pod prawa ?
Idzie wszystko o normalne zasady .
Proszę obiektywnie spojrzeć .W jakich lokalach są biura poselskie innych partii .Oraz jakimi lokalami one dysponują .Po co lokal gdy się ma starostwo , ratusz lub wiele innych obiektów ?
Ruch Palikota chce jedynie aby spełniono konstytucyjne prawo.Prawo do równego traktowania.

Po raz kolejny proszę o konkrety tzn. kto jakim lokalem dysponuje i na jakich zasadach...Z tym starostwem i ratuszem to nie rozumiem i nie wiem co by pan chciał? Nie ma sprawy ...jeżeli pan( trzy osobowo) wygra wybory to drzwi ratusza będą stały przed panem otworem... ale teraz ..? przecież demokrację mamy!
Wygrali to urzędują(też mi się to nie podoba! ) ale taka jest właśnie demokracja!.A p.m chciałby nóżkę podkuć a tu każdy widzi ,że to żaba :P
25 kwietnia 2013r. o 9:56
Tyskie panno :D TYSKIE!
4335
25 kwietnia 2013r. o 10:02
~:) napisał(a): Tyskie panno :D TYSKIE!

Nie cierpię badziewia, jak fiducjarnego pieniądza. :D Ale skoro chcesz , to masz :D

Komunizm na całego :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 10:06
Przemyslaw napisał(a): Wybaczy Pan .Ale kto jest tendencyjny ?
Czy Ruch Palikota to banda rzezimieszków lub meneli wyjętych z pod prawa ?

Zgadza się.

"Kryminalna przeszłość posłaNagłośniej podczas kampanii wyborczej mówiło o przeszłości posła Pękalskiego, numeru jeden na listach RPP w Elblągu. Tygodnik WPROST odkrył bowiem, że polityk odsiadywał w młodości wyrok 2 lat i 3 miesiący więzienia. Burmistrz Braniewa pierwszy raz za kratkami znalazł się po brutalnym pobiciu kijem baseballowym; za drugim razem sąd ukarał go za „grożenie w celu zmiany zeznań”, a po raz ostatni skazano go za pobicie i wymuszenie. Wszytkie wyroki z powodu niskiej szkodliwości czynu uległy zatarciu, dzięki czemu Pękalski mógł kandydować do Sejmu. Swojego partyjnego kolegi bronił sam Janusz Palikot twierdząc, że już odpokutował za błędy popełnione w przeszłości i teraz jest społecznikiem oraz aktywnym działaczem politycznym. Sam zainteresowany twierdzi natomiast, że w rządzie chętnie zajmie się problemem trudnej systuacji w więziennictwie."

http://www.mowimyjak.pl/fakty/informacje/kim-sa-ludziektorzy-weszli-do-sejmu-z-list-ruchu-poparcia-palikota,22_32210.html
25 kwietnia 2013r. o 10:17
Epoka Gierka to dorastanie i stawanie się mężczyzną ...dla mnie ,dla falco i wielu innych porządnych ludzi ;) Czasami zdarzały się "pomioty" ,które teraz próbują pokazać ,że byli lub są "kimś"... :D
Mnie to nawet nie tyle denerwuje co śmieszy dlatego prawie rówieśnikowi p.m ..."dokuczam"No już więcej "panno " nie wyciągniesz ;) Miłego dnia.
4335
25 kwietnia 2013r. o 10:29
~ napisał(a): ... Zgadza się.

Owszem , ale nie sądzicie , że ktoś steruje naszymi poglądami. Paligłup dał się wmanewrować , podobnie , jak i Przemuś w ... no właśnie . Gdzie jest kamień węgielny ?

Dopisane 25.04.2013r. o godz. 10:29:

~:) napisał(a): ... Mnie to nawet nie tyle denerwuje co śmieszy dlatego prawie rówieśnikowi p.m ..."dokuczam" ... Miłego dnia.

Robię to z tego samego powodu. Śmieszą mnie neoliberalni i.d.i.o.c.i z klapkami mamony na oczach.

Tobie również :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.