~:) napisał(a): Epoka Gierka to dorastanie i stawanie się mężczyzną ...dla mnie ,dla falco i wielu innych porządnych ludzi ;) Czasami zdarzały się "pomioty" ,które teraz próbują pokazać ,że byli lub są "kimś"... :D
Mnie to nawet nie tyle denerwuje co śmieszy dlatego prawie rówieśnikowi p.m ..."dokuczam"No już więcej "panno " nie wyciągniesz ;) Miłego dnia.
>
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dobrze że pokazał się ten wpis .Pozwoli mi on w bardziej czytelny sposób napisać o co chodzi.Piszę tylko we własnym imieniu.
Nie jest moją intencją walka o władzę .Zadowolę się gdy prawo zostanie zmienione na tyle aby życie stało się znośniejsze.Aby nie podnoszono rok do roku ceny wody i podatku od nieruchomości około 40 % , nie podnoszono wszystkich możliwych podatków i akcyz a ludziom nie wmawiano że to kryzys.A myślę że " Grecja jeszcze przed nami " Wszystkie problemy innych państw wynikają z przeinwestowania w administrację i jej przywileje.
Jedyne co mnie różni od Was to fakt że odważyłem się o tym mówić jawnie pod własnym nazwiskiem.Przynależność polityczna na poziomie powiatu umożliwia jedynie formalną możliwość zabierania głosu.To wszystko.Nikomu nie jestem nic winien , nikt mi za nic nie płaci , sam sobie daję radę i od nikogo niczego nie proszę.Nie obmawiam nikogo prywatnie , nie czyham na niczyje wypłaty.Jestem i zawsze byłem tolerancyjny
Od wielu lat obserwuję jak ludzie po cichu psioczą.To niestety się nie zmienia.Mimo że jest im nie najlepiej sami sobie skaczą do gardeł w imię nieistotnych dla życia idei.
To z grubsza tyle ;
Przepraszam że nie na temat ale ktoś to prowokuje.