Przemyslaw napisał(a): Wybaczy Pan .Ale kto jest tendencyjny ?
Czy Ruch Palikota to banda rzezimieszków lub meneli wyjętych z pod prawa ?
Idzie wszystko o normalne zasady .
Proszę obiektywnie spojrzeć .W jakich lokalach są biura poselskie innych partii .Oraz jakimi lokalami one dysponują .Po co lokal gdy się ma starostwo , ratusz lub wiele innych obiektów ?
Ruch Palikota chce jedynie aby spełniono konstytucyjne prawo.Prawo do równego traktowania.
Przemyslaw napisał(a): Wybaczy Pan .Ale kto jest tendencyjny ?
Czy Ruch Palikota to banda rzezimieszków lub meneli wyjętych z pod prawa ?
Idzie wszystko o normalne zasady .
Proszę obiektywnie spojrzeć .W jakich lokalach są biura poselskie innych partii .Oraz jakimi lokalami one dysponują .Po co lokal gdy się ma starostwo , ratusz lub wiele innych obiektów ?
Ruch Palikota chce jedynie aby spełniono konstytucyjne prawo.Prawo do równego traktowania.
Zastosowana autokorekta
Przemyslaw napisał(a): Proszę obiektywnie spojrzeć .W jakich lokalach są biura poselskie innych partii .Oraz jakimi lokalami one dysponują .Po co lokal gdy się ma starostwo , ratusz lub wiele innych obiektów ?
Przemyslaw napisał(a): Opublikowałem pismo skierowane do mnie .
Publikacje korespondencji pomiędzy Prezydentem i Posłem oraz jakimikolwiek osobami nie leży w moich kompetencjach.
Moje zadanie polega na śledzeniu losów podania złożonego przez Posła .
Mam absolutną świadomość że władze mogą i chcą skutecznie uniemożliwić otwarcie biura poselskiego Ruch Palikota.
~ napisał(a): ... Gdyby żyli w czasach faszyzmu to mielibyśmy kilka dodatkowych nazwisk na listach wyznawców czystej rasy i propagatorów jedynej słusznej idei.