Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uwaga na oszusta

~aa niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 19:33
~wygrałem z media markt w legnicy napisał(a): szanowni państwo , w naszym kraju nie ma już takiego czegoś jak gwarancja, owszem przeszedłem długą drogę od p. Sawickiego aż po salę sądową, i wygrałem sprawę po aż 3 latach ze sklepem - nie dla idiotów, pomimo iż telewizor był na gwarancji i był zepsuty sklep i jego serwis twierdził że nie widzi usterki, zatem po drodze właśnie trawiłem do rzecznika , potem inspekcja handlowa we wrocławiu ( beznadzieja nie wiem po co ten urząd jest ) a następnie na własny koszt wykonałem ekspertyzę niezależnego rzeczoznawcy koszt 1500 zł, ale sklep powołał swojego rzeczoznawcę - biegłego sądowego i poległ. tak więc sprawę wygrałem ale droga dłuuuga i męcząca aż 3 lata.

tak właśnie w Polsce jest - dziki kraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiedz jeszcze jak sie zakonczylo finansowo- czy dostales pelny zwrot poniesionych kosztów ,braku mozliwosci korzystania z tv,ekspertyzy i koszty wyjazdow ? czy juz ci wyplacili pieniadze i co z telewizorem?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 20:38
Ciekawe jak to się zakończyło?Ale upor godny uznania
~Ania81 niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 20:56
1500 lodówka + 800 naprawa = 2300zł lodówka to jest oszczędność:) za 2300 to nową już z wypasem w sklepie kupisz.
~ niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 21:00
~Ania81 napisał(a): 1500 lodówka + 800 naprawa = 2300zł lodówka to jest oszczędność:) za 2300 to nową już z wypasem w sklepie kupisz.

w promocji nawet dwie
~kkka niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 7:53
Tak trzy odrazu,i wszystkie do niczego...
7009
#scheyk nieaktywny
28 kwietnia 2013r. o 8:10
...to jeden z powodow ze wyjechalem z tego........i choc nie jest tu raj ale klijent ma zawsze racje.

Dopisane 28.04.2013r. o godz. 08:10:

...to jeden z powodow ze wyjechalem z tego........i choc nie jest tu raj ale klijent ma zawsze racje.
~ niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 8:38
scheyk napisał(a): ...to jeden z powodow ze wyjechalem z tego.

Wyjechałęś dla pieniędzy i nie ma w tym nic złego więc nie wysilaj się i nie gadaj głupot! :)
~... niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 10:16
~ napisał(a):
scheyk napisał(a): ...to jeden z powodow ze wyjechalem z tego.

Wyjechałęś dla pieniędzy i nie ma w tym nic złego więc nie wysilaj się i nie gadaj głupot! :)
:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza