~hehe napisał(a): No to macie siano widze, aż za dużo... ja mam używane opony do STARA jakby ktoś chciał, chętnie puszcze w obieg za 1200 zł. Zapraszam, u mnie w stu procentach sprawne... Tylko zeby nie było pozniej gadania jak z tym jedzeniem na balkonie "Gosciu nas zwodzil dwa miesiace ale na szczęście miałem taczke w szopie to gips przez dwa miesiące jakoś woziłem" Pamiętaj jak sie naciąłeś w życiu na dziadostwo... każdy kupiec szuka okazji a każdy handlarz szuka frajera. :) Skup sie to jest Polska. Pozdrawiam.
Oszukani czyli my.
Wcale nie uważam,że kupowanie używanego sprzętu jest frajerstwem-frajerem jestes Ty bo pojdziesz i kupisz nowe zrobione w Chinach za miske ryżu.
Frajerem jest też ten ,który nam to badziewie sprzedał bo myśli,że przytulił pare złotych na lewo i jest GIT!!!
Niestety popłynie frajer za naprawe, transport,i wszystkie inne koszty zwiazane z nieudanym zakupem,bo jak juz ktos zauwazyl wczesniej mam sianko na to zeby zgnoic to scierwo które robi brzydkie kupy na mój koszt.
dziekuje za numer do rzecznika praw napewno skorzystam i zapraszam innych poszkodowanych do kontaktu(pozostawiajcie maile) zeby wspolnie wycisnac niewygodnego pryszcza z dupy zwanej spoleczenstwem:)