Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Może zasadźmy psy w doniczkach?

3163
#joja nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 20:28
Ok,nie ktorzy olewaja i nie sprzataja po psie a wiele osob sprzata ... i co w takim razie? dlaczego maja miec takie zakazy????

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. — Paulo Coelho
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6549
#byby nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 20:30
tak się składa, że ja zawsze sprzątam po swoim psie a po trawnikach staram się nie chodzić więc nie wdepłam :)
~ niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 20:31
~ napisał(a): psu pampersa ,a sobie kaganiec

i kolczatkę :D :D :D :D
~ niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 20:37
byby napisał(a): tak się składa, że ja zawsze sprzątam po swoim psie a po trawnikach staram się nie chodzić więc nie wdepłam :)

Ja też sprzątam, ale po trawnikach chodzę bo lubię i też nikt mi nie może zabronić! :)
~ niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 20:39
byby napisał(a): JEST JESZCZE JEDNO ROZWIĄZANIE ... ZAŁOŻE PSU PAMPERSA

Po co, niech ... na dywan a twoje dzieci niech się tym utytłają! Jak właściciele kundli nie mają kultury i nie sprzątają po swoich psiurach to zakaz jest słuszny i powinien stać na KAŻDYM trawniku!

Zastosowana autokorekta

9991
#Gizek nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 20:48
Jest takie powiedzenie: "Nie dla psa kiełbasa" otóż są takie miejsca w mieście, gdzie psy nie powinny wchodzić i to one oznaczone są znakami zakazu. Gdy się przyjrzeć właścicielom wyprowadzającym swoje psy, to widać gołym okiem ,że bardzo,bardzo często ( najczęściej rankiem) to psy prowadzą swoich przewodników a nie przewodnicy psy. Może miejsca oznaczone znakami zakazu wprowadzania psów, właściciele tych zwierząt uszanowali i powstrzymali swoich pupili przed wchodzeniem na nie. Powtarzam nie jest tak ,że wszędzie mogą wchodzić psy i nie powinno być tak ,że to pies decyduje gdzie właściciel ma go wprowadzić, bądź go wpuścić. A więc szanowni właściciele piesków jeśli widzicie znak zakazu wprowadzania piesków to uszanujcie go, bo powtarzam,nie wszystkie miejsca (zwłaszcza publiczne) przeznaczone są dla psów są przecież także inni ich użytkownicy - ludzie.
~,,,,,,,, niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 20:59
do byby.moze ty sprzatasz i chwala ci za to. ale ja takich rzadko widzialam.ja po trawnikach tez staram sie nie chodzic ale jak mam to dziecku wytlumaczyc na jana pawla chodze srodkiem chodnika z dzieckiem i wozkiem i tak sie nie da nie wejsc w te g....a.i to nie trawnik!!!!!!wystarczy ze rano ide kolo siodmej do pracy od strony szpitala i zalatwiaja sie takie pod zakazami.nawet zgloszenie nie da nic bo za pozno przyjezdzaja.a jeszcze trzeba uwazac bo sciezka dla rowerow jest i tez zwracaja uwage.przez to wszystko zaczynam nie nawidziec pieskow ale przeciez to nie ich wina.dziecko jak idzie ze mna na spacer to tylko idzie i pokazuje i na glos mowi gdzie to lezy.az ludzie sie patrza nieraz na nas.ale jak mam jej nie uprzedzac jak to widze na chodniku mam dziecko z wozka nie wypuszczac nie rozumiem,a moze smycz kupic
~ niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 21:07
~,,,,,,,, napisał(a): i zalatwiaja sie takie pod zakazami.nawet zgloszenie nie da nic bo za pozno przyjezdzaja.

Za zrobienie kupy na zakazie nie ma mandatu, tylko za niesprzątnięcie kupy! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo