~rys napisał(a): Ale jaja rośnie nam dziwny nowy wódz. Maciek napisał... . No niemożliwe. Jaka to zdolniacha jest i jaki geniusz błyskotliwy. Tępić takie zachowania rodzinne bo niedobrze się robi.
~mieszkaniec bloku napisał(a): mam pytanie do osób mieszkających w blokach jak sobie radzą z sortowaniem śmieci mieszkam z dziewczyną w kawalerce i mamy malutkie mieszkanie 23 m2 jak moge sortowac śmieci w tak małym pomieszczeniu ?
moderator napisał(a):Przecież jest możliwość wynoszenia codziennie sortowanych śmieci,a jak was jest dwoje,to nie macie nie wiadomo ile śmieci.Ja tu nie widzę problemu.Jak się jest zaradnym,to segregowanie,jest dla niego pikuś.~mieszkaniec bloku napisał(a): mam pytanie do osób mieszkających w blokach jak sobie radzą z sortowaniem śmieci mieszkam z dziewczyną w kawalerce i mamy malutkie mieszkanie 23 m2 jak moge sortowac śmieci w tak małym pomieszczeniu ?
moderator napisał(a):~mieszkaniec bloku napisał(a): mam pytanie do osób mieszkających w blokach jak sobie radzą z sortowaniem śmieci mieszkam z dziewczyną w kawalerce i mamy malutkie mieszkanie 23 m2 jak moge sortowac śmieci w tak małym pomieszczeniu ?