A ja zaczynam wątpić w to całe wykluczenie...no bo dowodów brak a jedynie jakiś "kapuś" doniósł ...albo puścił "kaczkę dziennikarską".
Nawet p.M nabrał wody w usta i udaje ,że się nie orientuje...
Na miejscu Kuneckiego podałbym sprawę do sądu jeżeli to jest oszczerstwo ale jeżeli nie to wstyd i hańba będzie ...i odbije się to na wyborach.
ja myślę że zastanawia się gdzie to teraz się zapisać?
do Pisu czy do SLD?
trudny wybór bo cholera wie gdzie jest konkretne,, korytko,, :D
kto teraz będzie mógł dać lokal na biuro to też ważne... ;)
znacie to powiedzenie?...nawet wojna ma swoje zasady,polityka nigdy nie ma zasad...
niestety nie pamiętam kto to powiedział ale napewno wiedział co mówi...
wystarczy na dzisiaj :)
http://www.nj24.pl/article/szef-ruchu-palikota-zawieszony
Nawet struktury rejonowe padły a co dopiero koło w Bolesławcu...
Swąd się roznosi coraz większy nad Ruchem Palikota...
Ale cóż, to było do przewidzenia ...chwilowi przywódcy w chwilowych partiach...skończyło się p.M ...czas za pracę się brać :D
Na razie pan Kunecki jedzie na urlop ...do Kanady ;) Panie M. przybliż Pan sprawę bo nas ciekawość zeżre... Jest jeszcze ten Ruch Palikota w regionie i w Bolesławcu czy to już koniec...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.