Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

SNY. O czym śnimy?

~ niezalogowany
21 maja 2013r. o 10:19
Ze powinienes sie zglosic do psychologa i psychiatry :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9949
#groszem nieaktywny
21 maja 2013r. o 10:23
jeszcze mnie się przestraszy i co będzie ??
10114
#alter nieaktywny
21 maja 2013r. o 11:44
~ napisał(a): po co ? żeby na 1000lecia wylądować ? :))

aż takie koszmary miewasz? opowiedz, bo to ciekawe :)

Dopisane 21.05.2013r. o godz. 11:43:

~ napisał(a): w takim razie śpijcie, a nie siedzicie po nocach na forum ?

Potem, jak zaśniemy śnimy szybciej, intensywniej ;)

Dopisane 21.05.2013r. o godz. 11:44:

groszem napisał(a): a mi się śni od paru nocek ze ludzi morduje co to znaczy :> :>

Opowiedz szczegóły? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~CDR niezalogowany
21 maja 2013r. o 13:15
Ja sama reżyseruję swoje sny ponieważ wgłębiam się w tajniki świadomego śnienia, oczywiście w granicach rozsądku. Jestem człowiekiem a nie zwierzęciem. Tak tak moi drodzy... Film Incpecja to wcale nie do końca bujda na resorach. Są jeszcze jacyś oneironauci w mieście?
10114
#alter nieaktywny
21 maja 2013r. o 13:21
Zdarzyło mi się to kilka razy, ale kontrolowanie tego zjawiska za każdym razem na razie mi się nie udało. Dziękuję za ten głos w dyskusji, bardzo liczyłem na takie wypowiedzi. Nie ukrywam, że interesują mnie szczegóły tego doświadczenia :)

Moje doświadczenia, pojawiały się w momencie, kiedy z różnych powodów we śnie dostrzegłem, że to właśnie sen. Wtedy udawało mi się ten sen kontrolować i poruszać się w jego obszarze. To bardzo interesujące i najczęściej miłe doświadczenie :)

4469
#Patrzalski nieaktywny
21 maja 2013r. o 16:20
jak mam ochotę wieczorem ... a moją żonę"głowa boli " to wicie co mi się śni ?
10114
#alter nieaktywny
21 maja 2013r. o 17:25
Patrzalski napisał(a): jak mam ochotę wieczorem ... a moją żonę"głowa boli " to wicie co mi się śni ?

śmiało opowiadaj, nie wstydź się :)

4469
#Patrzalski nieaktywny
21 maja 2013r. o 18:26
wstydzę się ;p
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza