Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Europie grozi islamizacja?

5570
#De_Tourvel nieaktywny
23 czerwca 2013r. o 12:52
Wybacz, ale te pauzy sprawiają, jakbyś pytał sam siebie i nie do końca wiedział, czego chcesz się dowiedzieć albo nie był pewien, o co chcesz zapytać.

PS. Mam wrażenie, że Magnum nie potrzebuje aż takich pauz. Odniosłam wrażenie, że myśli o Twoich pytajnikach to, co ja ;>;p

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
23 czerwca 2013r. o 12:56
"W języku polskim używane są następujące znaki przestankowe: kropka (.), przecinek (,), dwukropek (:), średnik (;), wykrzyknik (!), pytajnik (?), wielokropek (…), myślnik (reprezentowany przez półpauzę: – lub pauzę: —; często również, niepoprawnie, przez dywiz: -[1]), nawiasy (zwykłe: ( ), kwadratowe: [ ], klamrowe: { } lub ostrokątne: ⟨ ⟩) oraz cudzysłów („ ” lub « »)."

Dopisane 23.06.2013r. o godz. 12:56:

De_Tourvel napisał(a): Wybacz, ale te pauzy sprawiają, jakbyś pytał sam siebie i nie do końca wiedział, czego chcesz się dowiedzieć albo nie był pewien, o co chcesz zapytać.

PS. Mam wrażenie, że Magnum nie potrzebuje aż takich pauz. Odniosłam wrażenie, że myśli o Twoich pytajnikach to, co ja ;>;p

Myślałem, że powołasz się na jakieś poważniejsze argumenty? :)

Może właśnie magnum potrzebuje, tylko nie potrafi się do tego przyznać? ;)

Iliść pytajników to nie problem w zapisie, a w czytaniu, więc czasami warto poćwiczyć rozumienie pytajników? :P

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5183
magnum44
23 czerwca 2013r. o 13:10
alter napisał(a): Może właśnie magnum potrzebuje, tylko nie potrafi się do tego przyznać? ;)

Nie mam żadnych problemów z przyznawaniem się do czegokolwiek.

Jeśli masz zły dzień, to proponuję spacer :)

I nie życzę sobie żebyś wypisywał pod moim adresem takie zdania, jak powyżej !

Koniec offtopowania.

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
10114
#alter nieaktywny
23 czerwca 2013r. o 13:17
magnum44 napisał(a):
Nie mam żadnych problemów z przyznawaniem się do czegokolwiek.

Jeśli masz zły dzień, to proponuję spacer :)

I nie życzę sobie żebyś wypisywał pod moim adresem takie zdania, jak powyżej !

Mam dobry dzień :)

Myślałem, że w związku z pytajnikami usłyszę od Was drogie Panie poważniejsze argumenty?! Ale przecież zasady pisowni nie ograniczają sposobu wykorzystania "pytajnika"?! :)

~ niezalogowany
23 czerwca 2013r. o 13:20
alter, wrzuc na luz i nie oftopuj w temacie wywodami o interpunkcji
10114
#alter nieaktywny
23 czerwca 2013r. o 13:23
~ napisał(a): alter, wrzuc na luz i nie oftopuj w temacie wywodami o interpunkcji

nie ja zacząłem oftopowanie :P

9714
#BPM nieaktywny
23 czerwca 2013r. o 14:13
alter napisał(a): Myślałem, że w związku z pytajnikami usłyszę od Was drogie Panie poważniejsze argumenty?!

Jestes zbyt wielkim optymista. Twoj optymizm w tym przypadku jest nieuzasadniony.
4743
#MANSON nieaktywny
23 czerwca 2013r. o 17:38
..możecie już przestać pie.....lić nie w temacie? :] (...)

[img=1372001814_re7ggtj.jpg]

[img=1372001894_50m3zg9.jpg]

Zmoderowano 23.06.2013 godz.17:54 - powód: fotka zawierająca wulgaryzm (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza