Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Europie grozi islamizacja?

11222
#Amnesty nieaktywny
30 sierpnia 2013r. o 18:17
Muzułmanów powinno się deportować do swoich krajów skoro im się nie podoba i ciagle o cos chcą walczyc. Ja mam w ... Allaha , Mahometa i innych świrów więc po prostu tam nie jade i nie narzucam im swoich poglądów i woli.
Niech się wytłuką nawzajem najlepiej i będzie spokój!
Gdyby to zależało ode mnie już dawno poleciały by tam atomówki a na terenach pozostałych po tym ...nym narodzie porobił pola golfowe ;)
A tak poważnie - Jeśli pozwolimy tym popaprańcom rzadzic w Europie to za chwile będzie za późno i może dojść do tragedii.
[img=1377879444_cakdusu.jpg]

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 19:35
Amnesty napisał(a):

ulżyło?
11222
#Amnesty nieaktywny
30 sierpnia 2013r. o 20:02
nie do końca.....
kopniak w twoją d.u.p.e to byłoby to...... :D
5134
#TOjsienka nieaktywny
30 sierpnia 2013r. o 20:32
GosiaG napisał(a):
alter napisał(a):

alter napisał(a): Skąd się bierze ta nienawiść w ISLAMie? Dlaczego wyznawcy ISLAMu są tacy agresywni?

To nie jest nienawiść - to jest miłość do swojego boga i przekonań ;)Zmoderowano 25.06.2013 godz.6:55 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)

I love do bólu bez kitu :>

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5413
#Przemyslaw nieaktywny
30 sierpnia 2013r. o 20:41
Najdziwniejsze wśród wierzących jest to że niemal wszyscy wierzą w tego samego boga
a przelewają krew za sposób oddawania mu czci.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
11222
#Amnesty nieaktywny
30 sierpnia 2013r. o 20:59
dlatego trzeba ich zlikwidować...pomalutku i dyskretnie... ;)
jak nie my ich to oni nas... :P
~ola niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 21:06

Polecam. Wszystko co powinniśmy wiedzieć o islamie w Europie. Prosto, prawdziwie i na temat.
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 21:10
Amnesty napisał(a): dlatego trzeba ich zlikwidować...pomalutku i dyskretnie... ;)
jak nie my ich to oni nas... :P

agresorek... bobasku! co palisz?:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza
REKLAMA CER-FAR zaprasza