Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Patrzy policjantom na ręce
~ niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 14:27
jest taki policjant w bolesławcu , nie wiem czy jeszcze pracuje ale zielonym sharanem jeździł po mieście bez tablic rejestracyjnych.
sharan model do 2000r. tdi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jestem za niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 14:35
POPIERAM W 1000 %. Dla mnie policjant powinein przestrzegac prawo a nie go lamac.
~luk... niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 14:35
Popieram Pana pasje przeciw pasożytom...W zachodnich krajach Policjant jest po to żeby pilnować porządku i pomagać ludziom...A w polsce żeby jak najbardziej uprzykrzyć życie...Proponuje pokazywać też wspaniałą prace straży miejskiej...
~LUBIE TO niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 14:40
Ja z pomocą Łukasza mogę pokazać jednemu naczelnikowi czym zajmują się jego ludzie podczas pracy :P
i kontrola, kontrola, kontrola ... ALKOMATEM!!! przed przystąpieniem do służby :>
6807
#cemoi07 nieaktywny
6 czerwca 2013r. o 15:37
cyt. " - Nie traktuję policji w naszym kraju poważnie (...)"

Panie Łukaszu, ja bym bardzo poważnie traktował, ja bym nawet bardzo uważnie zwracał uwagę, czy mijam, czy rozmawiam, czy ... ze zwykłym człowiekiem czy z policjantem.

Policjant w zależności od swego widzimisię, oceny może pobić, skatować, może zastrzelić. Tzn On nie może, ale Oni często tak robią. Może nawet pobić ze skutkiem, ... tj. pozbawić życia, nawet osobę zatrzymaną (jak kiedyś w Zgorzelcu), albo tak pobić, że delikwent zostanie kaleką do końca życia ( jak w krzyckiej komendzie).

Jak nie pobiją na ulicy czy w komendzie, to mogą przyjść do domu, wejść razem z drzwiami i przez pomyłkę pobić.

Na zakończenie oskarżą jeszcze o czynną napaść na funkcjonariusza i obrazę. Kiedyś Polityka pisała o procesach odwetowych.

A "wzburzony policjant" zawsze może, jak dowodził obrońca jednego bandyty w mundurze z Warszawy, kopać w głowę bogu ducha winnego człowieka.

Panie Łukaszu, ja najbardziej obawiam się ludzi z "blachą" w kieszeni.
Mogą zrobią krzywdę, nawet pozbawić życia mogą, a potem powiedzą, że działali zgodnie z procedurami, a ofiara sama się pobiła, albo targnęła na życie.

Nie wspomnę już o pobiciach przez nieznanych sprawców. Jakby ktoś miał wątpliwości o co mi chodzi niech sobie poszuka "zajazdu na wrocławską Redutę".

Całą resztę też można sobie wgooglać, wpisując hasła w rodzaju - policjant zabił, policjant zamordował, policjant pobił, policjant pobił ze skutkiem śmiertelnym, policjant spowodował wypadek po pijanemu, policjant zgwałcił (słynne wystąpienie Palikota) ... etc.

To są inni ludzie, Oni inaczej nawet w pracy ze sobą rozmawiają, inaczej traktują podwładnych

- http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/1215365,wroclaw-naczelnik-wyzywal-policjantow-nagranie,id,t.html

http://www.fakt.pl/General-Leszek-Marzec-nie-jest-juz-szefem-opolskiej-komendy-policji,artykuly,212854,1.html
~Glut niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 15:41
Komenda Powiatowa Policji w Bolesławcu informuje, że w sprawie niezastosowania się do znaku poziomego P-4 "linia podwójna ciągła" przez kierującego oznakowanym radiowozem marki Opel Vivaro do którego doszło w dniu 16.10.2012 r w Bolesławcu na ul. Zygmunta Augusta, przeprowadzone zostały czynności wyjaśniające, na podstawie których wobec sprawcy wykroczenia zastosowano art. 41 kw /pouczenie z ostrzeżeniem/.

Ja bym dostał 500 zł i 10 karnych za taki manewr a ile krzyku by przy tym było... :)
~Luk niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 15:47
Sytuacja z wjeżdżaniem pod komendę w sposób ze zdjęcia to norma. Kiedyś też tak stałem na światłach, w momencie zmiany światła na zielone ruszyłem i w tym czasie przed samym nosem przemknął "nieoznakowany" radiowóz. Oczywiście musiałem zahamować, pytanie co by było gdyby ktoś uderzył mnie z tyłu?

~Jasiek niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 16:17
Toż to jakaś bzura! Już w przeszłości mieliśmy ORMO i czy się sprawdziło?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza