~kaj napisał(a):
kilka [odpowiedzi
1 czarne sukienki nie podniosły głowy do pionu
2 Stabilne emerytury
3 Tolerancja dla kochających inaczej4
4 Jesteśmy szanowani w UE
5 Kaczki sa tam gdzie ich miejsce
6 obnażenie podłości lekarzy
7 a najważniejsze 5-ty rok spokoju tylko Kwasniewskiemu to się udało wcześniej. Pozdrawiam i mogę dalej wyliczać -tylko po co?
alter napisał(a):~kaj napisał(a):
kilka [odpowiedzi
1 czarne sukienki nie podniosły głowy do pionu
2 Stabilne emerytury
3 Tolerancja dla kochających inaczej4
4 Jesteśmy szanowani w UE
5 Kaczki sa tam gdzie ich miejsce
6 obnażenie podłości lekarzy
7 a najważniejsze 5-ty rok spokoju tylko Kwasniewskiemu to się udało wcześniej. Pozdrawiam i mogę dalej wyliczać -tylko po co?
Tak się zastanawiam, czy piszesz o Tusku, czy scenariusz filmu S-F? :D
Kilka? wszystkie są tyle samo warte :) "miał cham złoty róg, ostał mu się jeno sznur" !
Tak właściwie Tusk żaden z tych punktów nie wypełnił :)
Wyliczaj dalej, ale może zacznij najpierw od "spisu treści", bo się spodziewam, że wyobraźnię masz szeroką :)
~kaj napisał(a): Co tam wyobrażnia .W przeciwieństwie doCiebie mam cholernie dobra pamięć;
1 zamknięte granice
2 waluta dla wybranych
3 karki zywnościowe
4 drinczki od 13-tej
5 studia dla wybranych itd. Pozdrawiam
~lekarz psychiatra napisał(a): Kaj czekam na Ciebie !
~spoko spoko napisał(a): Niejaki "alter" to chyba klakier naszego Piotrusa Romanusa, bo tak się zagotował z zazdrości o sukcesy Pana Przybylskiego, że o mało mu żyłka nie pęknie...
~spoko spoko napisał(a): Niejaki "alter" to chyba klakier naszego Piotrusa Romanusa, bo tak się zagotował z zazdrości o sukcesy Pana Przybylskiego, że o mało mu żyłka nie pęknie...
~kaj napisał(a):
Masz racje a ja od dzisiaj KOCHAM Przybylskiego .A ,,altera ''mimo wszystko żal to przecież tez człowiek i miesci się w polityce miosci Premiera Tuska .Pozdrawiam