Kolec napisał(a):
gdyby wielebny przeprosił za niefortunne słowo "odszczekać", którego użył w poprzednią niedzielę. To byłoby wyjście z klasą.
Dlaczego nie rządasz przeprosin od Boniego?
Kolec, to dowiedziałeś się już co to jest "ordynarne słownictwo"? Nie widzę cytatów mojego "orynarnego słownictwa"? to na jakich "forach" tak się wypowiadam? Więc oczekuję sprostowania z twojej strony! CZyżbyś "łgał jak pies"? to teraz odszczekaj! To byłoby twoje wyjście z klasą!
Dopisane 12.06.2013r. o godz. 11:34:
~antyklerykał napisał(a): Panie alter kumam jak najbardziej i NIE ZGADZAM SIĘ aby kościół - instytucja (firma) wpływał na życie pozareligijne, albo ingerował w sprawy dotyczące prawa !! !! !! Dlatego jestem antyklerykałem, bo tak niestey nie jest. Czarni wpieprzają się DO WSZYSTKIEGO :>
Proszę, jednak! jednak jesteś antyklerykał, który wrzuca antykościelne hasła?! :)
To wiara, Kościół i stan duchowny, miały wpływ na zachowanie Polskości, czynnie brał udział w ruchach wolnościowych. Teraz kiedy broni rodziny Polskiej to dla Ciebie jest źle? Jeżeli jesteś antyklerykał, ateista, to dlaczego wpieprzasz się do spraw wiary i Kościoła?! nagle Cię zainteresowało co się mówi na mszy? :)