Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Głosuj na Teatr Stary
~Smurf Maruda niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 15:17
na nic nie będę głosował.Znów notable i inne pierdzistołki wezma premię za to że wogóle są. remot nie był przygotowany jak trzeba trwał bóg jeden wie ile i tylez samo kosztował. Żadnych `imrez dla mnie akurat tam nie ma, koło wzajemnej adoracji a i owszem , często tam widzę. No może jedynie młodzież ma z niego pożytek i tu akurat popieram, niech się "cywilizują"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~A. niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 17:10
Najlepiej mówić jak się tam nie chodzi. Może warto spróbować chociaż raz by wydać obiektywną opinię.

Mi się obiekt po remoncie bardzo podoba. Co jakiś czas tam bywam.

Głosując promujemy przecież nasze miasto!
~Smurf maruda niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 18:25
I co wypromujesz? Że teatr jest ładny? I co z tego? Widzisz te wycieczki które walą do naszego teatru z wrocka i warszawy? Nie można było drogowskazów ustawić jak sie z autostrady dostać do nas a teatr WOW! Glinoludy promowały i jak wyszło? Prywata i politykierstwo i wojny podjazdowe. Pani z MCC dostaje nagrody od prezydenta że wystawy robi, a co ma robic niby dyr muzeum? Teraz jak wygramy to też bedzie jak cudownie, a nam? Podwyżki na wszystko i opłaty za deszczówkę. Nie przyłoże ręki :P
~A. niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 22:49
Dla własnej bolesławieckiej satysfakcji :D Czy zawsze coś musi być po coś? Hahah wiem,że zdanie paradoks ale cóż...W końcu kraj absurdów.
~Bolecnauta niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 22:03
Już głosowałem
3244
#polak nieaktywny
14 czerwca 2013r. o 7:21
Warto głosować, Teatr Stary to nasz rodzynek.

Dopisane 14.06.2013r. o godz. 07:21:

Prowadzimy, ale nas Będzin goni. Głosujcie za Teatrem Starym, nie śpijcie!
~lokalna potriotka niezalogowany
14 czerwca 2013r. o 9:11
No właśnie, Będzin nas goni...
A głosować można codziennie - z jednego maila i jednego IP ;-).
Bolec górą! :-)
~ niezalogowany
14 czerwca 2013r. o 9:56
Powiem coś wam, moje drogie matołki. Inteligencja to coś takiego czego nigdy nie mieliście. Głosowanie "patriotyczne" to dobre dla warchlaka z zabitej dechami dziury a inteligentny człowiek najpierw zobaczy budowle z listy ,oceni i zagłosuje na najładniejszy projekt.
Niestety nasi politykierzy też z nizin i wykorzystują głupotę jeszcze większych nizin. Po tym wszystkim wręczą sobie nagrody.
Wszystko przetestowane na zrujnowanym szkolnictwie - im więcej szkód tym niziny bardziej się cieszą że są wykształcone, "bo przodują w rankingach". Paradoks.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia
REKLAMA Metrohouse zaprasza