~ napisał(a): Gdybym jęczał to nie jeździłbym tam od 14 lat...a teraz bywaj ! :*
"Teraz ceny wariują bo Chorwatom odbiło ale wkrótce będą prosić aby wziąć apartament za 20 euro jak imigranci zaleją ten kraj i ludzie się od nich odwrócą. Chorwatów osobiście nie lubię..."
To mój wpis ale czy ja mam lubić Chorwatów ? Coś Ci się w głowie poprzestawiało bo jak napisałem, jadę tam na urlop ze względu na morze i kraj, proste czy jeszcze czegoś nie kumasz ?
Mogą być, ogólni jeżdżę co roku gdzie indziej. Uważam, że wczasy to nie tylko opalanie się nad wodą,bo to mogę robić w domu obok mojego basenu :D. Jeżdżę zwiedzam, odpoczywam, chodzę na balety, tak wyglądają moje wakacje.
W Chorwacji też byłem, może być, ładna woda i wspaniałe widoki.
Apartamenty od 50 do 100 euro/doba w przyzwoitych warunkach.
Ogólnie polecam, jest co wspominać, ludzie przyjaźni i jest co zwiedzać.
Co tam lubię Chorwatów, czy nie. Oni powinni szanować nas a my ich i to wystarczy. :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.