Powiem tak...To firma, dla ludzi, którzy mają baaardzo dużo znajomości i to nie byle jakich ;) To praca dla osób z silnymi nerwami i cierpliwością.
...Natomiast jeśli chodzi o nagłówek - oferta stażu - ŚCIEMA! poszłam tam z zamiarem pójścia na staż...usłyszałam, że bardziej się opłaca na niego nie iść, bo staż jest płatny z urzędu a ilu klientów zdobędę, taką prowizję będę miała i jest ona wyższa od płatności z urzędu. Ale co jeśli na początek tych klientów nie będzie? nie będzie zarabiania pieniążków, ani stałej miesięcznej pensji...
Jeśli chodzi o załoge- zaje*bisty zespół :) ułożony, na luzie, żadnego prania mózgu (jak to często słyszane o tej firmie)- bo czy można nazwać praniem mózgu, gdy na szkoleniu słyszy się ,, rób wszystko na 100% ? nie poddawaj się! dąż do swoich celów! ``...? nie oceniam, tak tylko skromnie podpowiadam :)
unikac szerokim łukiem !!! ovb = organizacja vydojenia biednych , to nic innego jak za pare smiesznych zł namawiać znajomych na podpisywanie umow i wciskanie tym znajomym kołka w plecy, można ich porownac do chandlarza narkotykami, niczym się nie roznia, zeruja na zdrowiu i naiwności innych !!!!!! aha jak po ich gadce szmatce nie zgodzisz się pracować bo wyczujesz podstęp powiedzą ci ze w Bolesławcu po studiach i tak nie znajdziesz pracy i oni sa jedynym ratunkiem hahahahahahaha !!!!!!
Jeżeli chodzi o OVB to zdecydowanie nie polecam ze względu na charakter tej pracy. Umowa agencyjna = poszukiwanie i naciąganie ludzi. Ci ludzie to najcześciej rodzice, rodzina, bliscy i potem dalsi znajomi. OVB głównie na tym żeruje. Nowi dają się omamić i widzą jakie te umowy są przecudowne i pakują bliskich w bagno z którego poźniej nie są zadowoleni. To nie są puste słowa bo pracowałem tam jakiś czas i miałem nieźle sprany mózg ich szkoleniami i obiecanymi tysiącami zł miesiecznie. Teraz żałuję że namówiłem rodziców na umowę bo przez to są w plecy parę tysięcy. Tez byłem studentem potrzebującym pieniedzy ale mi nikt nie otworzył oczu za wczasu. Jeżeli macie choć trochę oleju w głowie to zastanówcie się co zyskacie w tej pracy czyli naciąganiu.
Studencie pamietaj - Oni wszystkiemu zaprzeczą.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.