~kaj napisał(a): alter napisał(a): ...
Witaj.Chodze wszędzie gdzie moę spotkać się z kulturą czy sztuką.To co pokazał Pan Pospieszalski to ani kultura ani sztuka, i smiem tak twierdzic mimo,że do końca nie wytrwałem ,nie dało się tego słuchac.Ale to moje zdanie.Pozdrawiam
" Jan Pospieszalski wszedł do świątyni w asyście m.in. Piotra Romana i po paru chwilach rozpoczął swój "koncert". Muzyk/dziennikarz/polityk? dał prawdziwy popis mowy nienawiści. "
Ty więc Kaj jesteś autorem tych słów ?
Jeśli tak , bo pewności nie mam , to miałbym do Ciebie słówko. To że ścierwomedia na całym Świecie , nie tylko w Polsce, manipulowane są przez banksterów i ich korporacje , to dla każdego myślącego człowieka jest oczywiste. Uczciwe dziennikarstwo obecnie jest tak samo często spotykane jak poczucie honoru i cywilnej odwagi. To , że Pospieszalski głośno o tym mówi , to Jego wolny wybór , jak na niewygodnego barda przystało. To , że słowa swe głosi również w Kościele ( nie byłem , nie widziałem ) nie uwłacza miejscu, ponieważ każde miejsce do głoszenia prawdy jest dobre. Ale, jak słyszę określenie „ mowa nienawiści” , to mi się w kieszeni niezbędnik otwiera i zadaję sobie i Tobie pytanie : pod jakiego dyrygenta grasz na tych swoich skrzypcach Kaj ? Czyżbyś był powiązany z tuskobojami ? Zaznaczam , że nie jestem zwolennikiem Pis-u.
Panie Kazimierzu , Maniek , Panowie , co to ma być … relacja z wydarzenia , czy jak Skornik słusznie zauważył , niedorobiony paszkwil ?
~zyb napisał(a): "dał prawdziwy popis mowy nienawiści."
a jakieś konkrety? co takiego powiedział? czy jesli Pospieszalski w dobitny i stanowczy sposób mówi o problemach i patologiach III RP, to jest to z automatu mowa nienawiści?
Dokładnie , zechciej Drogi Autorze Relacji ... Kaj ... mnie i Zybiemu odpowiedzieć na pytania.
Na wszelki wypadek , gdyby Cię zamurowało, życzę Ci miłego dnia :)