k1p napisał(a):Pynchoon napisał(a): nikt nie pobiera opłat od kupujących.
Oldtimerbazar (giełda samochodowa i motocyklowa) wjazd 12 zł od osoby, niektóre giełdy na Karmelkowej już teraz chyba 7 zł.
Więc te 2 zł jak na Bolesławiec to niewiele. Matka z dwojgiem małych dzieci żeby obejrzeć pchli targ musi zapłacić 6zl,kupa śmiechu, W rynku co 3-cia niedziela oglądanie staroci też będzie płatne za udostępnienie i wjazd samochodami?
~ napisał(a):k1p napisał(a):Impreza jest na hali - dla wygody kupujacych i sprzedających... 2 zł to nie majątek z pewnością - jeśli coś ma być fajne i ma działać musi jakoś sie utrzymać, szkoda że nie każdy to rozumie. Najłatwiej krytykować...Pynchoon napisał(a): nikt nie pobiera opłat od kupujących.
Oldtimerbazar (giełda samochodowa i motocyklowa) wjazd 12 zł od osoby, niektóre giełdy na Karmelkowej już teraz chyba 7 zł.
Więc te 2 zł jak na Bolesławiec to niewiele. Matka z dwojgiem małych dzieci żeby obejrzeć pchli targ musi zapłacić 6zl,kupa śmiechu, W rynku co 3-cia niedziela oglądanie staroci też będzie płatne za udostępnienie i wjazd samochodami?
- Wszystkich zapraszamy - będzie bardzo dużo sprzedających :) Mamy nadzieję że inicjatywa się przyjmie i impreza będzie cykliczna :)
~TOMTOM napisał(a): Zwróćcie uwagę że opłata jest taka sama dla sprzedających więc chyba fajnie ...
Pynchoon napisał(a):~TOMTOM napisał(a): Zwróćcie uwagę że opłata jest taka sama dla sprzedających więc chyba fajnie ...
Nie wiem co może być fajnego w tym, że tutaj mam zapłacić za coś co gdzie indziej mam za darmo.
A jeśli to że sprzedający i kupujący płacą tyle samo ma być dla kupującego zaletą czy zachętą, to ciekawe dlaczego na targowisku nie pobiera się opłat od kupujących, jeśli to faktycznie dla nich takie korzystne :-)
~ napisał(a):
Gdzie w bolesławcu masz za darmo giełdę pod dachem w ogrzewanym pomieszczeniu z muzyczką i komunikatami ogłoszeniowymi i ludzmi którzy nie są handlarzami ale naprawdę realizują ideę bazaru gdzie KAŻDY może przyjść i coś sprzedać ??? Gdzie sie pytam malkontencie jeden co Ci żal 2 zł na wstęp... Ręce opadają na takich typów normalnie - nie chcesz nie przychodź, ale nie marudź na forach bo w Bolesławcu dość już takich marud mamy...