Przemyslaw napisał(a): Stanowisko radnego jest odzwierciedleniem głosów wyborców.To wyborcy sprawili że Pan Bolesław Nowak uzyskał mandat radnego .Wyborcy głosujący na Ziemię Bolesławiecką zostali pospolicie oszukani..
Wygrała prywata i interesowność.Moim zdaniem radny Nowak Bolesław powinien złożyć mandat radnego.
Przechodzić to można na drugą stronę ulicy .
Dokładnie , Panie Przemku :) . Jak sobie przypomnę , że Bolek Nowakowski przez swoich przydupasów chciał szpitale prywatyzować , to mnie krew zalewa.
Nowakowski , jak dobrze radzą Ci przyjaciele , do gnoju chłopie , bądź biznesu , nie do polityki. Ciebie również się to tyczy Starszy :*
Odnośnie prywatyzacji szpitali, jeśli sądzicie , że dobry biznes zrobicie , to się mylicie :) Przyjdzie taki czas , że powieszą Was na latarniach. Niech Wam się nie wydaje , że ludzkość to ... zbaraniałe Lemingi . Odpowiedzieć trzeba sobie na pytanie ... we własnym sercu .... czy chcę żerować na pracy Innych Ludzi ?
Miłych rozmyślań i dobranoc :)
Dopisane 27.06.2013r. o godz. 07:16:
Bardzo przepraszam , pomyliłem Bolka z Bogusiem , co nie zmienia faktu ... łapy przecz od szpitali . Dobrze funkcjionujące Państwo Narodowe można zorganizować , Gierek dał przykład, Śp. Kadafi również. Jeśli pozwolicie , to zapytam : czy Stowarzyszenie Ziemia Bolesławiecka grabi tylko dla siebie , czy może ma na myśli ogół Obywateli ? Niechby kto kompetentny odpowiedział , bardzo proszę . Chętnie bym się gdzieś zapisał, a partie polityczne nie specjalnie mnie interesują :)