Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W jednej chwili bez dachu nad głową
3145
#hemi nieaktywny
28 czerwca 2013r. o 22:35
a co maja te dziewczyny na zdjęciach wspólnego z tematem? chciały zaistnieć w mediach,czy co ? :P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3943
#FRANCA nieaktywny
28 czerwca 2013r. o 22:47
hemi napisał(a): a co maja te dziewczyny na zdjęciach wspólnego z tematem? chciały zaistnieć w mediach,czy co ? :P

No nie Łosiu!!!!! No teraz to się trzepisz :> Wszędie Cię pełno,do wszystkiego się trzepiasz :> Trzep sie własnego ogona,co ci dzieci przeszkadzają.Wszędzie Cię pełno,Moderator jakiś,czy co?Soryy moderatorów nie jest tak pełno na tym forum ,jak :> Hemiego :> o !! No wszedzie taki uczynny,a dzięci się trzepia.TU TRZEBA POMOCY HEMI :>
3145
#hemi nieaktywny
28 czerwca 2013r. o 22:58
Franca na bolcu jestem znacznie rzadziej jak kiedyś-to raz;)
dzieci się nie czepiam ,tylko pytam otwarcie ,co maja te fotki wspólnego z tematem,bo nie wiem ;)

Może robiąc materiał o ratuszu zrobia fotę mamy z dzieckiem,pana z psem na spacerze i innego banku ?:P

Po prostu,jesli czytam artykuł o konkretnej sprawie,to po co zdjęcia,które nie maja nic wspólnego z tematem ;)

Dopisane 28.06.2013r. o godz. 22:58:

"trzepisz" ,"trzepiasz" ,chodzi o czepianie się ? :]

3943
#FRANCA nieaktywny
28 czerwca 2013r. o 22:59
hemi napisał(a): Franca na bolcu jestem znacznie rzadziej jak kiedyś-to raz;)
dzieci się nie czepiam ,tylko pytam otwarcie ,co maja te fotki wspólnego z tematem,bo nie wiem ;)

Może robiąc materiał o ratuszu zrobia fotę mamy z dzieckiem,pana z psem na spacerze i innego banku ?:P

Po prostu,jesli czytam artykuł o konkretnej sprawie,to po co zdjęcia,które nie maja nic wspólnego z

Ta jasne,raz dziennie :D
3145
#hemi nieaktywny
28 czerwca 2013r. o 23:04
Franca jesteś osobą dorosłą ,ale jak czytam "trzepisz" ,"trzepiasz" ,to jestem w poważnym szoku :|

Dopisane 28.06.2013r. o godz. 23:04:

ciężko z poprawnym zacytowaniem,ciężko z polskimi słowami-może pora spać,bo chyba zmęczona jesteś ;) ;)

3943
#FRANCA nieaktywny
28 czerwca 2013r. o 23:08
hemi napisał(a): Franca jesteś osobą dorosłą ,ale jak czytam "trzepisz" ,"trzepiasz" ,to jestem w poważnym szoku :|
Dopisane 28.06.2013r. o godz. 23:04:ciężko z poprawnym zacytowaniem,ciężko z polskimi słowami-może pora spać,bo chyba zmęczona jesteś ;) ;)

to nie w temacie :D jak ja piszę :D chodzi o to ze wszedzie Cię pełno :D
3145
#hemi nieaktywny
28 czerwca 2013r. o 23:10
napisz skargę do admina ;)

3943
#FRANCA nieaktywny
28 czerwca 2013r. o 23:22
hemi napisał(a): napisz skargę do admina ;)

No dobra,teraz poprawnie,a nie pisałam że sie CZEPIASZ :D (trzeiasz chwila słabości w nerwach)Pozdrowienia dla Eli i Kramka.Będzie dobrze. :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!