Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jerzy Kryszak handluje garnkami?
~ niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 20:12
Kryszak nigdy nie byl dla mnie smieszny.Jakos slaby komik z niego.A wyglad wola o pomste do nieba.Ale istnieje na poskiej scenie rozrywkowej i zna go kazdy.Szkoda,ze dal sie wplatac w takie dziadostwo jak sprzedaz bezposrednia,od dawna znana z naciagania ludzi.Panie Kryszak,troche robienie kasy rozum przycmilo,co?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~lopek niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 21:29
~ napisał(a): ...Szkoda,ze dal sie wplatac w takie dziadostwo jak sprzedaz bezposrednia,od dawna znana z naciagania ludzi.Panie Kryszak,troche robienie kasy rozum przycmilo,co?

Rozum to przyćmiło przede wszystkim tym bezmyślnym naiwniakom, którzy te garnki kupili.
~ niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 21:37
~lopek napisał(a): Rozum to przyćmiło przede wszystkim tym bezmyślnym naiwniakom, którzy te garnki kupili.

Bardziej tym , którzy piszą takie bezrozumne posty! :)
2884
ela
26 sierpnia 2013r. o 22:10
Obiad z takiego garnka to palce lizać, tylko palce, bo na produkty przy jego cenie pewnie nie starczyło :P
~etyczni niezalogowany
29 sierpnia 2013r. o 16:34
na naszym blogu przegląd nieetycznych działań tej firmy

http://etykaibiznes.blogspot.com/

Pozdrawiamy ciepło autora tekstu - nie jest pan sam :)
~iwoneczka322 niezalogowany
29 sierpnia 2013r. o 18:24
proponowano mi spotkanie z Karolem Okrasą pewnie jedna klika
~Kupiłam garnki i mocno ZAŁUJE !!! niezalogowany
3 września 2013r. o 16:10
Zakupiłam garnka i patelni oraz kwadratowa brytfankę w tej firmie i niestety z patelni korzystam ale garnek musiałam odstawić .Po pierwszym gotowaniu na dnie garnka zrobiłą się warstwa bardzo chropowata i nie mozną juz z tego garna korzystac.
Miałam po za kupie oddac garnki bo wiele sie dowiedziałam opinii negatywnych- pózniej ,ale powiedziano mi ze to sie nie uda jak równiez moja wymiana garnka minęło juz 3m-ce i chciałam wymienic.Dzwoniła, prosiłam i wpłaty sa przekazywane a garnka jak nie było tak NIE MA tz ,,szukam wiatru w polu ,, Mam prosbe moze ktos miał podobnie to prosze o kontat maila [email protected] Pozdrawiam
~Motywacja niezalogowany
3 września 2013r. o 16:33
beka z was w wuj. :D
Te same garnki, patelnie, cudowne lekarstwa na wszystkie choroby można zakupić na targowisku kilkaset procent taniej. Przestańcie się żalić, bo nawet ciężko, żeby was szkoda było. Jeżeli wierzycie, że garnek wam wypierze i odkurzy dywan to pogratulować i nie płakać w przyszłości.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza