Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jerzy Kryszak handluje garnkami?
~Ewelina niezalogowany
9 września 2013r. o 14:16
Witam.Do mnie dzwonia non stop.Dzis nawet dwa razy pod rzad po odebraniu telefonu i odmowie. Ogolnie nie jestem zaintersowana takimi pokazami,bo mam co robic w zyciu.Jednak dzwonia i dzwonia... Mysle zobacze w internecie co to za gama oszustów ...i jest !! Mam 25 lat,raczej nie stac mnie na takie garnki.Musiala bym byc glupia kupujac je nawet jesli stac by mnie bylo !! Moja babka jest przeszczesliwa jezeli zostaje zaproszona na taki pokaz.Wystroi sie jak choinka i udaje inteligentna siedzac na krzeselku posrod innych inteligentow.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
9 września 2013r. o 19:00
W NAJBLIŻSZYM CZASIE W LEGNICY BĘDĄ SPRZEDAWANE TE GARNKI , ALE TYM RAZEM PRZEZ PAZURE. z ostatek dobroci jakie mi jeszcze zostało uczciwie ostrzegam co by znowu płaczu nie było.
~ZGORZELEC niezalogowany
9 września 2013r. o 19:42
uwaga, UWAGA nastepny cel to Zgorzelec 09-Września , pod marketami wciskają zdrapki , każda wygrywa i w nagrodę występ HALAMY ,l uważajcie i ostrzegajcie innych starszych
~łukasz niezalogowany
11 września 2013r. o 21:25
Ludzie, uważajcie, teraz zapraszają na występ Grzegorza Halamy.Do mnie już dzwonili że zostałem szczęśliwie wylosowany.Mnie zapraszano do Lubania ale jak pisał przedmówca w Zgorzelcu też będą naciągać.A tu macie link do artykułu z wp na temat tego procederu.

http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Spowiedz-sprzedawcy-garnkow-To-wszystko-to-oszustwo,wid,15973481,wiadomosc.html?ticaid=1114a4&_ticrsn=3
1
emem
11 września 2013r. o 21:36
W najnowszym numerze Newsweeka - str 75-77 jest artykul wlasnie o firmie Eco-Vital i sprzedazy garnkow w I LO w Boleslawcu (i nie tylko).

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
11202
#Anonim11202 nieaktywny
11 września 2013r. o 21:48
No to podziel się co jest w tym artykule chociaż w skrócie, a nie reklamę robisz, żeby kupić.
211
skorn
11 września 2013r. o 22:08
Kazimierz publikuje w Newsweeku? Nieźle.

<i>
1
emem
11 września 2013r. o 23:17
Motywacja napisał(a): No to podziel się co jest w tym artykule chociaż w skrócie, a nie reklamę robisz, żeby kupić.

Jest opisana sprawa sprzedazy bezposredniej przez firme Eco-Vital - mniej wiecej to co zaprezentowalismy na Bolec.Info. Artykul pokazuje jak to bylo w Boleslawcu (w I LO), jak to wyglada ogolnie w Polsce i co jeszcze sprzedaja. Jest tez wypowiedz wicedyrektor I LO, ktora mowi, ze dzieki temu szkola zarobila kilka tysiecy na remonty, ale gdyby wiedzieli co sie kryje za haslem "wasztat kulinarny" to by nigdy sie na to zgodzili i na pewno nie zgodza sie w przyszlosci.
Pisza tez o zachowaniu Kryszaka - tutaj powoluja sie na film Kazimierza opublikowany na Bolec.Info - w ktorym Kryszak stwierdza, ze nikt nikogo do zakupu garnkow nie zmusza i ze on nic nie sprzedaje.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza