Do mnie też dzwonili,mimo iż mieszkam poza powiatem bolesławieckim,odmówiłam nauczona wcześniejszym doświadczeniem.Jakieś 2 lata temu dostaliśmy zaproszenie na pokaz pościeli niedaleko od miejsca zamieszkania.Mimo iż jesteśmy z mężem lekko po 30 tce, tak nas otumanili, że daliśmy sie namówić na pościel za 6900!!! Ja im wkręcałąm że nie dostane kredytu bo mam zaległości i wciągnięto mnie do Biku to dali mi spokój ale umowę podpisał mąż kredytową oczywiśćie,na szczęśćie w porę oprzytomnieliśmy.Rano mąż zadzwonił do Rzecznika Praw Konsumenckich a po południu odesłaliśmy kołdrę i poduchy kurierem do Wellmaxu chociaż oni w romowie telefonicznej twierdzili,że nie ma możliwośći zwrotu.Ale najlepsze było to że prawie po dwóch latach ta sama firma znowu sie odezwała i wysłała zaproszenie,oczywiście nie skorzystamy;)
Śmiać się chce przy niektórych komentarzach.Tak się składa,że jako studentka miałam okazję pracować w call center i wiem nieco więcej niż niektórzy wypowiadający się na forum. Po 1: jeśli nie zgodzisz się telefonicznie dostać takiego zaproszenia ONO NIE ZOSTANIE DO CIEBIE WYSŁANE, więc jeśli tak śmiało twierdzisz,że wiesz o co chodzi,że to naciąganie to podziękuj za zaproszenie a ono nie zostanie do Ciebie wysłane, ponieważ firma nie posiada adresów osób, do których dzwoni. Poza tym to się mija z celem- wysyłać zaproszenia na spotkanie do osób, które odmówiły, bo one i tak nie skorzystają. Po 2: co to znaczy "daliśmy się z mężem naciągnąć?". O to można mieć już pretensje tylko do samego siebie... Byłam na takim spotkaniu, widziałam jak to wygląda i owszem- to jest promocja naczyń, zadaniem prezenterów jest namówić gości do zakupu,ale NIKT NICZEGO nie wciska na siłę i nie zmusza do podpisania dokumentów! Jeśli masz odrobinę rozumu i jesteś pewien,że nie potrzebujesz bądź nie stać Cię na produkty,które są prezentowane to choćby nie wiem co Ci mówili to ich po prostu nie kupisz. Po 3: podczas rozmowy telefonicznej jest mowa nie tylko o występie kabaretowym,ale i spotkaniu, które je poprzedza, w dodatku podczas potwierdzania miejsc to jest po raz drugi przypominane... ciężko winić firmę za to,że ludzie usłyszą nazwisko gwiazdy i reszta ich nie obchodzi- nie słuchają tego co się do nich mówi.... Ludzie, bądźcie bardziej uważni.
uwazajcie bo znowu zaczyna sie wydzwanianie do ludzi i naciaganie do spotkania na temat zdrownej żywnosci.własnie do mnie dzisiaj dzonili ale spławiłam pania natrętna
Wykrety od odpowiedzi Kryszaka-beznadziejne.Jestem na faciecie zawiedziona.Widac liczy sie dla niego kasa za wystep,a ze sie ludzi oszukue na jego oczach,jest dla niego nie wazne.Prominent bez morale!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.