Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jerzy Kryszak handluje garnkami?
211
skorn
22 lipca 2013r. o 23:14
Dziwić się wynikom wyborów i sytuacji w tym kraju, skoro społeczeństwo tak łatwo otumanić. : )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 lipca 2013r. o 0:23
~Bolecnauta napisał(a): Chrońmy starsze osoby.

Następnym razem trzeba wyposażyć dziadków w prezerwatywy
~aneta niezalogowany
23 lipca 2013r. o 19:16
Do mnie też dzwonili,mimo iż mieszkam poza powiatem bolesławieckim,odmówiłam nauczona wcześniejszym doświadczeniem.Jakieś 2 lata temu dostaliśmy zaproszenie na pokaz pościeli niedaleko od miejsca zamieszkania.Mimo iż jesteśmy z mężem lekko po 30 tce, tak nas otumanili, że daliśmy sie namówić na pościel za 6900!!! Ja im wkręcałąm że nie dostane kredytu bo mam zaległości i wciągnięto mnie do Biku to dali mi spokój ale umowę podpisał mąż kredytową oczywiśćie,na szczęśćie w porę oprzytomnieliśmy.Rano mąż zadzwonił do Rzecznika Praw Konsumenckich a po południu odesłaliśmy kołdrę i poduchy kurierem do Wellmaxu chociaż oni w romowie telefonicznej twierdzili,że nie ma możliwośći zwrotu.Ale najlepsze było to że prawie po dwóch latach ta sama firma znowu sie odezwała i wysłała zaproszenie,oczywiście nie skorzystamy;)
~ala niezalogowany
24 lipca 2013r. o 11:37
Śmiać się chce przy niektórych komentarzach.Tak się składa,że jako studentka miałam okazję pracować w call center i wiem nieco więcej niż niektórzy wypowiadający się na forum. Po 1: jeśli nie zgodzisz się telefonicznie dostać takiego zaproszenia ONO NIE ZOSTANIE DO CIEBIE WYSŁANE, więc jeśli tak śmiało twierdzisz,że wiesz o co chodzi,że to naciąganie to podziękuj za zaproszenie a ono nie zostanie do Ciebie wysłane, ponieważ firma nie posiada adresów osób, do których dzwoni. Poza tym to się mija z celem- wysyłać zaproszenia na spotkanie do osób, które odmówiły, bo one i tak nie skorzystają. Po 2: co to znaczy "daliśmy się z mężem naciągnąć?". O to można mieć już pretensje tylko do samego siebie... Byłam na takim spotkaniu, widziałam jak to wygląda i owszem- to jest promocja naczyń, zadaniem prezenterów jest namówić gości do zakupu,ale NIKT NICZEGO nie wciska na siłę i nie zmusza do podpisania dokumentów! Jeśli masz odrobinę rozumu i jesteś pewien,że nie potrzebujesz bądź nie stać Cię na produkty,które są prezentowane to choćby nie wiem co Ci mówili to ich po prostu nie kupisz. Po 3: podczas rozmowy telefonicznej jest mowa nie tylko o występie kabaretowym,ale i spotkaniu, które je poprzedza, w dodatku podczas potwierdzania miejsc to jest po raz drugi przypominane... ciężko winić firmę za to,że ludzie usłyszą nazwisko gwiazdy i reszta ich nie obchodzi- nie słuchają tego co się do nich mówi.... Ludzie, bądźcie bardziej uważni.
~mała niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 19:27
uwazajcie bo znowu zaczyna sie wydzwanianie do ludzi i naciaganie do spotkania na temat zdrownej żywnosci.własnie do mnie dzisiaj dzonili ale spławiłam pania natrętna
~Rozsądny niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 19:47
Do mnie też dziś dzwonili,tym razem przynętą jest Okrasa.
Nie dajcie się nabrać!
5134
#TOjsienka nieaktywny
26 sierpnia 2013r. o 19:58
No zaczyna sie.Następni z tym że teraz będą leczyć żywnością zarazem psując nerwy :| taki paradoksik ;)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 20:03
Wykrety od odpowiedzi Kryszaka-beznadziejne.Jestem na faciecie zawiedziona.Widac liczy sie dla niego kasa za wystep,a ze sie ludzi oszukue na jego oczach,jest dla niego nie wazne.Prominent bez morale!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.