~kolo napisał(a): Nie jest winy ani Kryszak ani organizatorzy. Oni poprostu chcą zarobić. Wini są jedynie durni i naiwni klienci kupujący jak małe dzieci i nie czytający tego co podpisują. Koniec, kropka.
WujekSamoZlo napisał(a): Życze niektórym bardzo cwanym osobom wypowiadającym się w tym wątku, żeby za kilkadziesiąt lat jakiś lepszy cwaniak orżnął ich z pieniążków za pomocą metod manipulacyjnych, o jakich dziś, kiedy ich umysł pracuje bez zarzutu, nawet im się nie śni.
Dziekuję.
~BUNIA napisał(a): wcale nie tak do końca.....zakupionego towaru w ten sam dzień zwracanego nie przyjmują w każdym sklepie...np w polsacie cyfrowym)
~BUNIA napisał(a): wcale nie tak do końca.....zakupionego towaru w ten sam dzień zwracanego nie przyjmują w każdym sklepie...np w polsacie cyfrowym)
~Bolecnauta napisał(a): Ja od razu podarłem te bilety bo wiem czym to się kończy.
Dziwię się że na tym spotkaniu było tyle ludzi (po 35 roku !)
Widziałem pod ogólniakiem same nowiuśkie busy tej firmy było ich co najmniej 5,
i widziałem jak wlepiono im mandat za parkowanie na chodniku.
~Edd napisał(a): Akurat z polsatem sie mylisz. Ja podpisałem umowę i ponieważ miałem wątpliwości czy będzie u mnie sygnał to umowa nie była wysłana do polsatu. Jak instalator stwierdził że z mojej strony budynku nie ma sygnału to zwróciłem sprzęt i oddali mi CAŁĄ kasę. szystko załatwione z uśmiechem na asnyka.