Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jerzy Kryszak handluje garnkami?
~ niezalogowany
17 lipca 2013r. o 23:35
Na zdjęciach nie widać zbyt wielu staruszków, a w ogóle wygląda to jak spotkanie z uzdrowicielem. Niektórzy wznoszą ręce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolecnauta niezalogowany
18 lipca 2013r. o 7:25
Nie róbcie sobie jaj z czyjeś krzywdy, bo Twoją Mama, Dziadka mogą na drodze spotkać jacyś oszuści i wtedy będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów.

Weźmy pod ochronę starszych ludzi żyjących wcześniej w innym systemie i przyzwyczajonych o czegoś zupełnie innego.
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 7:48
~Bolecnauta napisał(a): Nie róbcie sobie jaj z czyjeś krzywdy, bo Twoją Mama, Dziadka mogą na drodze spotkać jacyś oszuści i wtedy będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów.

Weźmy pod ochronę starszych ludzi żyjących wcześniej w innym systemie i przyzwyczajonych o czegoś zupełnie innego.

Racja! Staruszków w tym kraju wszyscy ładują żerując na ich dobroduszności i ufności. A to złodzieje na wnuczka, a to garnki, a to Rydzyk, a to przeróżni sprzedawcy uzdrawiajacego gówna że o państwie polskim nie wspomnę. Rozmawiajcie z Dziadkami, Rodzicami w podeszłym wieku i nie pozwólcie im dać się naciągać! Co do pana Kryszaka, żal, smutek i żenada! Ale jak wiemy on praktycznie od urodzenia robił z siebie wariata!
Dziwi mnie tylko to że władze szkoły pozwoliły na taki blamaż w tej placówce, cóż takie czasy że za kasę to pewnie dyrektor pozwoliłby sobie jajka ogolić!

Zmoderowano 29.07.2013 godz.11:43 - powód: słownictwo (moderator)
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 8:11
Tłumy były jakby Madonna przyjechała,a był jeno darmowy Kryszak.Wiara waliła drzwiami i oknami.Za darmo,za friko, wtedy smakuje najbardziej.Prezentacje podobały się okrutnie,więc niektóre babcie zakupiły gary.Jeno otrzeźwienie przyszło w domu....Takich prezentacji jest od groma...trzeba mieć jedynie asertywny stosunek do świata lub nie wychodzić z domu,no z wyjątkiem Kościoła.Tam też staruszkom robią wodę z mózgu :D
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 9:54
No cóż na chleb trzeba zarabiać - jak widać można nisko opaść - zwłaszcza przy problemie alkoholowym. Jego satyra, tego za czasów jego świetności nie dało rady znieść a co dopiero teraz. Ale o gustach się nie dyskutuje
~bolek niezalogowany
18 lipca 2013r. o 10:57
nikt nikogo nie zmusza do udziału w takim wydarzeniu. Jeżeli ktoś jest inteligenty, to wie, że nie ma nic za darmo. Wszystkie te pokazy są tak zrobione, że wszędzie sprzedają niby najlepsze produkty, a przeważnie to kicha. Ostatnio teściowa chciała kupić mi i żonie jakiegoś robota kuchennego. Dobrze, że przyjechałem odebrać i zabroniłem, bo podpisywać chciała umowę już. W domu na necie jej pokazałem taki sam sprzęt za 1/5 ceny. Tłumacyła, że tak zachwalali, ile to funkcji. Powiedziałem jej tylko, żeby więcej nie chodziła nigdzie, bo zostanie bez kasy.
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 12:51
~bolek napisał(a): nikt nikogo nie zmusza do udziału w takim wydarzeniu. Jeżeli ktoś jest inteligenty, to wie, że nie ma nic za darmo. Wszystkie te pokazy są tak zrobione, że wszędzie sprzedają niby najlepsze produkty, a przeważnie to kicha. Ostatnio teściowa chciała kupić mi i żonie jakiegoś robota kuchennego. Dobrze, że przyjechałem odebrać i zabroniłem, bo podpisywać chciała umowę już. W domu na necie jej pokazałem taki sam sprzęt za 1/5 ceny. Tłumacyła, że tak zachwalali, ile to funkcji. Powiedziałem jej tylko, żeby więcej nie chodziła nigdzie, bo zostanie bez kasy.

Będziesz miał przes.ane "u teściowej" jak dowie się co myślisz o jej inteligencji.
211
skorn
18 lipca 2013r. o 16:13
co za KryszCZak?

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.