~Anka napisał(a):CoToKogo napisał(a): wysłałam Ci wiadomosć na priv
mam nadzieje, że doszła
Nie wiem gdzie ta wiadomość została wysłana, bo przecież nie dodałam swoich namiarów. To moje gg 32953921.
Ten nasz "samochód na pedały", to w sumie był traktor z łychą z przodu,podobne do tego co na zdjęciu, tylko kolor chyba taki ciemnozielony. Dzieci za długo się nim nie nacieszyły bo stał tylko kilka dni... nawet nie pamiętam dokładnie czy był cały zielony :/ [img=1374264060_zebifcm.jpg]
Może gdzieś ktos widział takie coś?
~Naiwniaki napisał(a): wystawcie jeszcze na podwórko telewizor,pralkę,dvd,laptopa i kilka innych rzeczy,przecież każdy wie,że w tym kraju to nawet złom ginie z podwórka,a co dopiero inne rzeczyJakby Tobie zaj....i to byś inaczej gadał! 6 lat tu mieszkam i nic mi nigdy nie zginęło ale jak widać do czasu>
CoToKogo napisał(a):~Naiwniaki napisał(a): wystawcie jeszcze na podwórko telewizor,pralkę,dvd,laptopa i kilka innych rzeczy,przecież każdy wie,że w tym kraju to nawet złom ginie z podwórka,a co dopiero inne rzeczyJakby Tobie zaj....i to byś inaczej gadał! 6 lat tu mieszkam i nic mi nigdy nie zginęło ale jak widać do czasu>
~Naiwniaki napisał(a): wystawcie jeszcze na podwórko telewizor,pralkę,dvd,laptopa i kilka innych rzeczy,przecież każdy wie,że w tym kraju to nawet złom ginie z podwórka,a co dopiero inne rzeczy
Zastosowana autokorekta