Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kradziez zabawek-Szczytnica, Iwiny

10681
#CoToKogo nieaktywny
19 lipca 2013r. o 22:45
~Anka napisał(a):
CoToKogo napisał(a): wysłałam Ci wiadomosć na priv
mam nadzieje, że doszła

Nie wiem gdzie ta wiadomość została wysłana, bo przecież nie dodałam swoich namiarów. To moje gg 32953921.

Ten nasz "samochód na pedały", to w sumie był traktor z łychą z przodu,podobne do tego co na zdjęciu, tylko kolor chyba taki ciemnozielony. Dzieci za długo się nim nie nacieszyły bo stał tylko kilka dni... nawet nie pamiętam dokładnie czy był cały zielony :/ [img=1374264060_zebifcm.jpg]

Może gdzieś ktos widział takie coś?

sory myslalam ze jesteś zarejestrowana na Bolcu i widocznie nie zwrocilam uwagi ze wiadomość nie doszła
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Naiwniaki niezalogowany
20 lipca 2013r. o 8:45
wystawcie jeszcze na podwórko telewizor,pralkę,dvd,laptopa i kilka innych rzeczy,przecież każdy wie,że w tym kraju to nawet złom ginie z podwórka,a co dopiero inne rzeczy

10681
#CoToKogo nieaktywny
20 lipca 2013r. o 10:16
~Naiwniaki napisał(a): wystawcie jeszcze na podwórko telewizor,pralkę,dvd,laptopa i kilka innych rzeczy,przecież każdy wie,że w tym kraju to nawet złom ginie z podwórka,a co dopiero inne rzeczy

Jakby Tobie zaj....i to byś inaczej gadał! 6 lat tu mieszkam i nic mi nigdy nie zginęło ale jak widać do czasu>
~ANKA niezalogowany
20 lipca 2013r. o 11:00
CoToKogo napisał(a):
~Naiwniaki napisał(a): wystawcie jeszcze na podwórko telewizor,pralkę,dvd,laptopa i kilka innych rzeczy,przecież każdy wie,że w tym kraju to nawet złom ginie z podwórka,a co dopiero inne rzeczy

Jakby Tobie zaj....i to byś inaczej gadał! 6 lat tu mieszkam i nic mi nigdy nie zginęło ale jak widać do czasu>

To po pierwsze, po drugie u nas było dość sporo tych zabawek i nie sposób pochować na przykład: zjeżdżalnie, samochody. Mieszkamy w bloku i każdy z nas ma tylko mała piwnicę.
Po trzecie, to już nie chodzi o kwestię finansową zaginionych zabawek, ale o fakt jaką parszywą gnidą trzeba być aby ukraść zabawki dzieciom ? Nawet wiaderka i łopatki z piaskownicy...
~Paweł niezalogowany
20 lipca 2013r. o 11:05

łeb sobie wystaw to zapier......ą to będziemy mieli wszyscy święty spokój
~Sąsiad niezalogowany
20 lipca 2013r. o 11:12
http://reklama_automatycznie_usunieta/?ref=44225

Zastosowana autokorekta

~anonim niezalogowany
20 lipca 2013r. o 11:14
jeśli kogoś interesuje dziś byłem na manchatanie na jeleniogórskiej i widziałem podobny traktorek. był do sprzedaży, bardzo podobny do tego zaginionego[img=1374311685_vxky6ln.jpg]
~Paweł niezalogowany
20 lipca 2013r. o 11:17
KOCHANI, 21 wiek kamerka internetowa kosztuje 10-15 zł , podłączcie pod komputer , wrzućcie na komputer program do nagrywania i monitorujcie swoje podwórko.
Wiem że policja i tak z takim dowodem nic nie zrobi ale będziecie usatysfakcjonowani że macie tumana nagranego , rozwiesicie zdjęcia na całym osiedlu i wierzcie mi że nigdy więcej już nie przyjdzie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza