Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czuję się oszukana
211
skorn
25 lipca 2013r. o 0:22
Tak jak pisałem wcześniej. Lata socjalizmu poczyniły wielkie spustoszenia w polskim społeczeństwie. Ludzie uwierzyli, że coś może być "za darmo" i efekty prania mózgów utrzymuja sie do dziś.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 lipca 2013r. o 1:00
W czasach socjalizmu też trzeba było za wszystko płacić, tak samo jak teraz, chyba że należałeś do wybrańców i dostałeś dom, czy ziemię. Ja niczego darmo nie dostałam, może stypendium, ale teraz też się dostaje za dobrą naukę.
7878
#ojciec nieaktywny
25 lipca 2013r. o 1:10
skorn napisał(a): Tak jak pisałem wcześniej. Lata socjalizmu poczyniły wielkie spustoszenia w polskim społeczeństwie. Ludzie uwierzyli, że coś może być "za darmo" i efekty prania mózgów utrzymuja sie do dziś.

...jaki ty (...) jesteś... aż słów brakuje, jesteś samolubem zapatrzonym w siebie: tylko ty wiesz wszystko najlepiej o innych...jesteś (...)

Zmoderowano 25.07.2013 godz.7:54 - powód: słowa ubliżające innej osobie (moderator)
~ niezalogowany
25 lipca 2013r. o 1:36
~ napisał(a): W czasach socjalizmu też trzeba było za wszystko płacić, tak samo jak teraz, chyba że należałeś do wybrańców i dostałeś dom, czy ziemię. Ja niczego darmo nie dostałam, może stypendium, ale teraz też się dostaje za dobrą naukę.

Stypendium wobec tego nie za darmo, tylko za dobrą naukę.
4885
#Anonim4886 nieaktywny
25 lipca 2013r. o 1:58
skorn napisał(a): Tak jak pisałem wcześniej. Lata socjalizmu poczyniły wielkie spustoszenie...

Największymi znawcami czasów socjalizmu są ci, którzy w nich nie żyli, lub nim zeszli z nocnika, socjalizm upadł.

A w tamtym czasie, za wiele trzeba było płacić, tak samo jak i obecnie.

Jednak dawniej, oszusta zwano po prostu oszustem.

Dziś, jeśli patrzę zdziwiony na puste miejsce pod sklepem, gdzie przed chwilą postawiłem rower, to ja jestem frajerem, a pospolity złodziej jawi się jako przedsiębiorczy i obrotny człowiek.
657
#agak nieaktywny
25 lipca 2013r. o 2:20
To ta kobieta umowy nie przeczytała czy jak?

Dajcie już spokój z tymi garnkami, bo to zaczyna się robić śmieszne :) Nic w Bolcu się nie dzieje, tylko garnki i garnki..

www.agakryspin.com
4570
#rafix0016 nieaktywny
25 lipca 2013r. o 5:18
Nigdy nic nie podpisuj w takich miejscach. Musi być cos nie tak , skoro kobita zajwania na występ Kryszaka a taszczy do chałupy jakieś gary za 4200..
Swoja drogą , czy istnieją w na swiecie psychopaci którzy płacą tyle pieniędzy aby ugotować wywar z martwego ptaka czy usmażyć kawał świńskiej d.u.p.y ?
Dziwić też może obecność przy takich ,,przedsięwzięciach'' pana Kryszaka ale......
może szuka weny do kolejnych występów kabaretowych a nabita w butelke pani pewnie będzie znakomitą inspiracją do kolejnych skeczy....

Zmoderowano 25.07.2013 godz.7:53 - powód: brak kultury (moderator)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~jan niezalogowany
25 lipca 2013r. o 8:40
byłem na tym pokazie i całą świadomością mogę stwierdzić, ze emeryci są sami sobie winni. Przecież przedstawiciele firmy nikogo na siłę nie namawiali byli natrętni,ale nie na siłe. Na występie Kryszaka dopiero okazało się ile emerytów podpisało umowę,a siedzieli w sektorze VIP, ależ mieli minki jak gwiazdy telewizyjne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza