Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uwaga niebezpieczne burze!

~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 19:16
~ napisał(a):
rafi napisał(a):
~przezorny napisał(a): radzę wyłączyć komputer
Ta nie wiem czy wiesz ale to ta Burza co nawiedziła Francie więc raczej słaba burza nie będzie
Ta wiem, a co na to Francia? ;)

Ta joj,o co tu kaman? Jedna 'Burza" nawiedziła Francię ,no i co z tego? Zabroni im kto? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~asia niezalogowany
29 lipca 2013r. o 19:31

http://sat24.com/?ir=true&ra=true&li=false
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 19:47
~asia napisał(a):
http://sat24.com/?ir=true&ra=true&li=false

pewnie wygasną jak do nas przyjdą, nasz region w miare spokojny pod wzgledem pogodowym, rano tez ciemne chmury szly grzmialo grzmialo i ... burzy duzej nie bylo, rozeszla sie.
2987
#Nightmare nieaktywny
29 lipca 2013r. o 20:03
Idzie do nas i to niewąska znad Czech:

[img=1375121002_0kabpv8.jpg]
10031
#Zwiedzak nieaktywny
29 lipca 2013r. o 20:54
Jest prawie 21 a tu ani burzy ani gradu. I gdzie tu niebezpieczeństwo?! Chyba ten deszczyk delikatny :D
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 20:56
Zwiedzak napisał(a): Jest prawie 21 a tu ani burzy ani gradu. I gdzie tu niebezpieczeństwo?! Chyba ten deszczyk delikatny :D

Troszkę cierpliwości...
~aaa niezalogowany
29 lipca 2013r. o 20:58
będzie burza... bo mi się wydłuża.
5777
#agaser nieaktywny
29 lipca 2013r. o 21:00
no i cosik się zaczyna-tylko czemu jak ja z domu muszę wyjść?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza